Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου 5G CBE από ZBT
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755--29567380
Επαφή τώρα

5G CBE από ZBT

2019-12-30

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου 5G CBE από ZBT
Το 2019, κλήθηκε το πρώτο έτος 5G. Στην πραγματικότητα, από το δεύτερο εξάμηνο του 2018, οι παγκόσμιοι σημαντικοί χειριστές έχουν αρχίσει την πειραματική εργασία. Από τις εσωτερικές εκθέσεις ειδήσεων, μπορούμε να δούμε αυτής από το δεύτερο εξάμηνο του 2018, μεγάλα γεγονότα, το φεστιβάλ Gala, το συνέδριο ανοίξεων των εθνικών ανθρώπων που η ζωντανή ραδιοφωνική μετάδοση, κ.λπ., έχει αναγγείλει ότι έχουν αναγγείλει ήδη τη χρήση ένα δίκτυο 5G. Δεδομένου ότι τα τερματικά που υποστηρίζουν το δίκτυο 5G ακόμα δεν έχουν απαριθμηθεί επίσημα, πώς το δίκτυο 5G χρησιμοποιείται; Η απάντηση είναι μια συσκευή CBE 5G.
τα τελευταία νέα της εταιρείας για 5G CBE από ZBT  0
Καμία ίνα 5G δεν μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την οικιακή χρήση
Μερικοί άνθρωποι καλούν τη CBE ασύρματη ίνα. Εφ' όσον εξοπλίζονται με τις οπτικούς γάτες Gigabit και τους δρομολογητές Gigabit, την ευρεία ζώνη 1000M μπορεί να απολαύσουν εύκολα. Εντούτοις, στην πράξη, τέτοιοι ιδανικοί όροι είναι ελάχιστα. Ιδίως, αυτές οι συσκευές πρέπει να εξοπλιστούν, και ο μέσος εγχώριος χρήστης δεν έχει αυτήν την συνειδητοποίηση καθόλου. Ακόμη και μερικές περιοχές υπόκεινται στους διάφορους παράγοντες, και ούτε το δίκτυο οπτικών ινών δεν είναι σε ισχύ, επιταχύνετε πόσο μάλλον το Διαδίκτυο.
 
Η εμφάνιση των δικτύων 5G φαίνεται να επιφέρει τις νέες λύσεις για να λύσει το πρόβλημα του ίνα--ο-σπιτιού. Σε τελευταία ανάλυση, η υπερβολιή υψηλός ταχύτητα των δικτύων 5G έχει πλησιάσει ή ακόμα και έχει υπερβεί την υπάρχων κατ' οίκον ευρυζωνική ταχύτητα. Οι χειριστές δεν πρέπει πλέον να τραβήξουν την ίνα στο χρήστη, ακριβώς ανάγκη να εξοπλιστεί η οικογένεια με μια συσκευή CBE 5G, η οποία μπορεί παρ:έχω τις υπηρεσίες πρόσβασης μεγάλου Διαδικτύου για την οικογένεια.
Επειδή ο εξοπλισμός CBE 5G είναι ισοδύναμος με έναν δρομολογητή 5G. Μετατρέπει τα σήματα δικτύων 5G στις μεταδόσεις σημάτων WiFi, και το στοιχείο που παραλαμβάνεται από το δίκτυο WiFi γίνεται από την άλλη πλευρά μετάδοση σημάτων δικτύων 5G. Κατά αυτόν τον τρόπο, ακόμα κι αν τα smartphones και τα lap-top μας δεν υποστηρίζουν τα δίκτυα 5G, μπορούμε να δοκιμάσουμε το μεγάλο δίκτυο φέρνω από 5G.
 
5G η CBE έχει επιπτώσεις στο σχέδιο σπιτιών
Στο MWC2019, μια συσκευή CBE 5G που τοποθετείται δίπλα στο παράθυρο έχει προκύψει, το οποίο θα αλλάξει το σχέδιο καλωδίων του αρχικού οικογενειακού δωματίου. Το καλώδιο δικτύων δεν πρέπει να τραβεί από το αδύνατο δωμάτιο, και μπορεί να εισαχθεί άμεσα από τον εξοπλισμό CBE 5G έξω από το παράθυρο. Ακόμη και τα υποστηρίγματα για τον εξωτερικό εξοπλισμό CBE 5G θα γίνουν τα πρότυπα του σπιτιού όπως το υποστήριγμα κλιματισμού.
 
Οι ευρωπαϊκές και αμερικανικές χώρες το συμπαθούν πάρα πολύ.
Η εφαρμογή της στρατηγικής της «ευρυζωνικής Κίνας» έχει βελτιώσει πολύ το ποσοστό πρόσβασης Διαδικτύου στην Κίνα. Τώρα, οι πόλεις πρώτος-σειρών μπορούν ακόμη και να απολαύσουν την ευρυζωνική Διαδίκτυο πρόσβαση Gigabit. Αντίθετα, μεγάλο Διαδίκτυο υπηρεσία στην Ευρώπη και οι Ηνωμένες Πολιτείες φαίνονται. Ειδικά σε μερικές χώρες όπου οι άνθρωποι είναι αραιά εποικημένοι, τα δίκτυα οπτικών ινών συγκεντρώνονται μόνο στις μεγαλουπόλεις, και ακόμη και στα προάστια, δεν υπάρχει καμία ευρεία ζώνη οπτικών ινών.
Στις απομονωμένες περιοχές, δεν υπάρχει κανένας τρόπος μιλώ για την πρόσβαση μεγάλου Διαδικτύου. Ο λόγος είναι ότι οι ευρωπαϊκές και αμερικανικές χώρες είναι κυρίαρχη κατασκευή δικτύων οπτικής ίνας των χειριστών. Μόλις το κόστος είναι πάρα πολύ υψηλό, η πρόοδος κατασκευής θα είναι εξαιρετικά αργή ή ακόμα και τοποθετημένη σε ράφι. Σύμφωνα με τους σχετικούς επαγγελματίες, το κόστος έναν ευρυζωνικό χρήστη οπτικών ινών στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες κοστίζω γύρω από RMB 2.000. Τέτοιες υψηλές δαπάνες αποκτήσεων πελατών έχουν προκαλέσει στους χειριστές έναν μεγάλο πονοκέφαλο.
Αφότου χτίζεται το δίκτυο 5G, ο χρήστης δεν ειναι απαραίτητο να τραβήξει την ίνα. Ακριβώς ο τεθειμένος εξοπλισμός CBE 5G σε ένα καλό μέρος με τα σήματα 5G, αυτό μπορεί να παρέχει τη μεγάλη σύνδεση στο Διαδίκτυο για τη TV, το κινητό τηλέφωνο, τον υπολογιστή, έξυπνος εγχώριος εξοπλισμός, κ.λπ. στο σπίτι.
 
Η CBE μικροκυμάτων +5G γεμίζει την ψηφιακή διαίρεση
Ο συνδυασμός τεχνολογίας 5G και μικροκυμάτων θα ωφελήσει τις αγροτικές περιοχές και τις απομονωμένες περιοχές στα βουνά. Χρησιμοποιώντας τα μικροκύματα για τη μετάδοση στοιχείων, η γραμμική απόσταση στον αέρα μπορεί να φθάσει σε 30-50 χλμ, αλλά μόνο εάν δεν υπάρχει καμία παρεμπόδιση οικοδόμησης. Τα μικροκύματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε αγροτικό και τις απομονωμένες περιοχές. Παραδείγματος χάριν, οι σταθμοί βάσης μετάδοσης μικροκυμάτων μπορούν να στηριχτούν στην κορυφή δύο βουνών. Τα χωριά και οι πόλεις μεταξύ των δύο βουνών μπορούν να λάβουν τα σήματα δικτύων 5G. Οι χειριστές μπορούν να χτίσουν έναν μικρό αριθμό σταθμών βάσης και δια:βιβάζω τα μεγάλα δίκτυα 5G μέσω της τεχνολογίας μικροκυμάτων.
Οι αγροτικές και αγροτικές οικογένειες στις απομονωμένες περιοχές πρέπει μόνο να εγκαταστήσουν τον εξοπλισμό CBE 5G, μπορούν να λάβουν το σήμα 5G δια:βιβάζω από το σταθμό βάσης, έτσι ώστε οι οικογένειές τους μπορούν να απολαύσουν τις υπηρεσίες μεγάλου Διαδικτύου. Κατά αυτόν τον τρόπο, οι χειριστές δεν πρέπει να τραβήξουν την ίνα σε κάθε οικογένεια σε μια απομονωμένη περιοχή, να πρέπει μόνο να χτίσουν έναν σταθμό βάσης μικροκυμάτων 5G, συνδυάζω με τον εξοπλισμό CBE 5G για να παρέχουν τη μεγάλη ταχύτητα Διαδίκτυο, και να κλείσουν την ψηφιακή διαίρεση.
 
Οι περιορισμοί τσιπ έχουν μείνει πίσω
Δεδομένου ότι ο εξοπλισμός CBE 5G είναι τόσο καλός, γιατί δεν ακούσατε τις ευρωπαϊκές και αμερικανικές χώρες; Στην πραγματικότητα, οι ευρωπαϊκοί και αμερικανικοί χειριστές είναι επίσης δεσμευμένοι, αλλά η κατεύθυνση είναι διαφορετική. Το Verzion έχει προωθήσει μια συσκευή δρομολογητών 5G με το τσιπ Qualcomm 5G, το οποίο δεν είναι ακόμα διαθέσιμο στο εμπόριο. Περισσότεροι χειριστές έχουν επιλέξει την κατεύθυνση ανάπτυξης της φορητής δρομολόγησης 5G, και ο στόχος είναι να παρασχεθεί η υπηρεσία 5G Διαδίκτυο για τους μεμονωμένους χρήστες.
Επιπλέον, οι γενικοί δρομολογητές 5G και φορητοί δρομολογητής 5G στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες χρησιμοποιούν τα τσιπ Qualcomm ή 5G της Intel. Αυτή τη στιγμή, η απαίτηση για τα κινητά τσιπ 5G είναι ισχυρή, και η τρέχουσα ικανότητα παραγωγής Qualcomm είναι δύσκολο να συναντηθεί. Και ο εξοπλισμός CBE 5G Huawei, το τσιπ 5G του είναι μόνος-αναπτυγμένο τσιπ βαρώνων 5G Huawei, το τσιπ του χρησιμοποιείται στον εξοπλισμό του, καμία ανάγκη να ανησυχήσει για τα προβλήματα ικανότητας, έτσι μπορεί γρήγορα να καταλάβει την αγορά CBE 5G.
 
Ο πληθυσμός εντατικός δεν απευθύνεται στη CBE
Υπάρχουν δύο θέσεις στη CBE 5G που δεν είναι κατάλληλες για τη χρήση. Κάποια είναι μια πυκνά εποικημένη περιοχή, άλλη είναι μια πυκνά εποικημένη περιοχή. Οι πυκνά εποικημένες περιοχές των πολυκατοικιών εμποδίζονται φυσικά. Τα μικροκύματα δεν έχουν καμία δύναμη διείσδυσης. Εάν υπάρχουν πυκνές θέσεις, εάν υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι στη αίθουσα συνδιαλέξεων. Μερικοί άνθρωποι είναι σε ανοικτή γραμμή, μπορούν να υπάρξουν προβλήματα με το εύρος ζώνης, έτσι η CBE δεν είναι μια πανάκεια.
 
Συμπέρασμα
Μέχρι τώρα, η εμπειρία δικτύων 5G όλων των μεγάλων γεγονότων και των περιοχών έκθεσης είναι εξοπλισμός CBE 5G. Η απαίτηση από τις ξένες αγορές θα συνεχίσει να διατηρεί τη υψηλή ζήτηση. Την τελευταία φορά μιλήσαμε για, ο εξοπλισμός CBE 5G είναι μια αγορά 100 δισεκατομμύρια yuan, και φαίνεται να είναι ελαφρώς συντηρητικό τώρα. 5G ο εξοπλισμός CBE είναι μια μετασχηματιστική συσκευή για τους χειριστές και την εγχώρια δικτύωση, που στηρίζεται σε το για το αντίο στην ίνα.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας 5G ασύρματος δρομολογητής Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2019-2023 zbtlink.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.