Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου 5G είναι εδώ, γιατί οι δρομολογητές 4G παίρνουν όλο και περισσότερο δημοφιλείς
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755--29567380
Επαφή τώρα

5G είναι εδώ, γιατί οι δρομολογητές 4G παίρνουν όλο και περισσότερο δημοφιλείς

2020-09-19

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου 5G είναι εδώ, γιατί οι δρομολογητές 4G παίρνουν όλο και περισσότερο δημοφιλείς

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 5G είναι εδώ, γιατί οι δρομολογητές 4G παίρνουν όλο και περισσότερο δημοφιλείς  0

Το Gigabit και wifi6 έχουν γίνει βαθμιαία η «τυποποιημένη διαμόρφωση» των δρομολογητών. Εντούτοις, σύμφωνα με τα πιό πρόσφατα στοιχεία, το κέντρο πληροφόρησης δικτύων Ίντερνετ της Κίνας δημόσιευσε τη 45η «στατιστική έκθεση σχετικά με τη θέση ανάπτυξης Διαδικτύου της Κίνας»:
Από το 2020, ο αριθμός μη-δικτυοναυτών στη χώρα μου είναι 496 εκατομμύρια, των οποίων οι μη-δικτυοναύτες στις αστικές περιοχές αποτελούν 40,2%, και οι μη-δικτυοναύτες στις αγροτικές περιοχές αποτελούν 59,8%. Οι περισσότεροι από τους οφείλονται στην έλλειψη όρων να έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Επιπλέον, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν τη θέση «πλαστού Διαδικτύου».

01 στις απομονωμένες περιοχές, δεν υπάρχει πραγματικά καμία ευρεία ζώνη


Αν και η αγροτική ανάπτυξη είναι πολύ καλή τώρα, η υποδομή δικτύου δεν είναι ακόμα πλήρης. Η ευρεία ζώνη δεν έχει εισαγάγει ακόμα κάθε οικογένεια. Εάν πηγαίνετε στο σπίτι για δύο ή τρεις ημέρες, είναι εντάξει. Είναι όπως να κλειδωθεί για μερικούς μήνες στην επιδημία, και θα έχετε τον πόνο της κατοχής της ευρείας ζώνης. Έξω. Ένας φίλος αστειεύτηκε ότι ο λόγος για τη απότομη αύξηση στο ποσοστό διαζυγίων κατά τη διάρκεια της επιδημίας ήταν ότι προκλήθηκε από την έλλειψη πρόσβασης Διαδικτύου στο αγροτικό hometown. Εάν σκέφτεστε για το, δεν είναι αβάσιμο.

 

Ομάδα 02 που νοικιάζει: ένα πανταχού παρόν πλαστό δίκτυο


Ένας φίλος με ζήτησε για να συστήσει ένα προϊόν δικτύων. Σαν μεμονωμένο πρόσωπο, είμαι ομάδα με άλλους. Οι τρεις μισθωτές μοιράζονται το δίκτυο. Ο δρομολογητής είναι στο καθιστικό και το σήμα είναι λίγο αδύνατο. Θέλω να το βελτιώσω.

Το κόστος της ενοικίασης ομάδας μοιράζεται από πολλούς ανθρώπους, και η ευρεία ζώνη θα χρησιμοποιηθεί από πολλούς ανθρώπους. Κατά μέσο όρο, ο καθένας η ταχύτητα Διαδικτύου είναι συμπονετικά αργή για την προσοχή της ποικιλίας παρουσιάζει, μεταφορτώνοντας τους κινηματογράφους, παίζοντας τα παιχνίδια, και τις ζωντανές ραδιοφωνικές μεταδόσεις προσοχής.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 5G είναι εδώ, γιατί οι δρομολογητές 4G παίρνουν όλο και περισσότερο δημοφιλείς  1

Οι συνάδελφοι έχουν περιστασιακά τις ανάγκες επιχειρησιακού ταξιδιού. Γενικά, χρησιμοποιούν τις κινητές τηλεφωνικές δυναμικές ζώνες κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών ταξιδιών. Εν πάση περιπτώσει, είναι καλύτερο από τίποτα. Εάν δεν παίζετε τα παιχνίδια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 4G για να ανιχνεύσετε ιστοσελίδας, το οποίο είναι πολύ κοινό.

Κατά την διάρκεια της σύστασης, θέλησα να συστήσω την φορητή WI-Fi με μια ενσωματωμένη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, αλλά πιό πρόσφατος θεώρησα ότι χρησιμοποιείται κυρίως στον κοιτώνα και ταξιδεύει λιγότερο συχνά. Μια κάρτα δρομολογητών + στοιχείων 4G μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες των κοιτώνων και των περιστασιακών επαγγελματικών ταξιδιών.

Κοιτώνας 03 σπουδαστών: η ευρεία ζώνη είναι πάρα πολύ ακριβή

 

Ο ξάδελφός μου είναι δευτεροετής φοιτητής φέτος, και μελετά στο ίδρυμα τέχνης. Παραπονέθηκε πάντα σε με ότι δεν υπάρχει κανένα Διαδίκτυο στο στούντιο και η ευρεία ζώνη στο σχολείο είναι πάρα πολύ ακριβή. Μου ρώτησε εάν υπάρχει οποιοσδήποτε άλλοσδήποτε τρόπος. Μόλις άκουσα, αυτός δρομολογητής 4G + 1 κάρτα κυκλοφορίας, δεν λύνεται κατάλληλα;

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 5G είναι εδώ, γιατί οι δρομολογητές 4G παίρνουν όλο και περισσότερο δημοφιλείς  2

Υπάρχουν πολλές καταστάσεις όπου τέτοιες ανάγκες δικτύωσης προκύπτουν
Τόσο πώς να λύσει αποτελεσματικά αυτά τα προβλήματα;
Επιθυμία Μαΐου να δοκιμαστεί η φορητή λύση καρτών δρομολογητών + ροής WIFI/4G.
Ο συντάκτης συστήνει εδώ διάφορα νέα προϊόντα Zhibotong για την αναφορά σας.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 5G είναι εδώ, γιατί οι δρομολογητές 4G παίρνουν όλο και περισσότερο δημοφιλείς  3

01 φορητό WIFI


Η φορητή κάρτα ροής WIFI+, ως κινητό WIFI, αυτό είναι σταθερότερη και έχει το χαμηλότερο κόστος κυκλοφορίας έναντι των δυναμικών ζωνών. Έχουμε εισαγάγει αυτό στο προηγούμενο άρθρο: η φορητή δυναμική ζώνη WIFI, φορητή WIFI δρομολόγηση ZBT είναι σε ανοικτή γραμμή, εκείνοι που ενδιαφέρονται μπορούν να κτυπήσουν επάνω το μέτωπο.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 5G είναι εδώ, γιατί οι δρομολογητές 4G παίρνουν όλο και περισσότερο δημοφιλείς  4

δρομολογητής 02 4G


Εδώ εισάγουμε το νέο IDs τριών δρομολογητών 4G που προωθούνται πρόσφατα από Zhibotong:τα τελευταία νέα της εταιρείας για 5G είναι εδώ, γιατί οι δρομολογητές 4G παίρνουν όλο και περισσότερο δημοφιλείς  5

 

 

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας 5G ασύρματος δρομολογητής Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2019-2023 zbtlink.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.