Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου 5G δίκτυο είναι τόσο γρήγορος, ο δρομολογητής δεν έχει καμία αξία στο μέλλον;
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755--29567380
Επαφή τώρα

5G δίκτυο είναι τόσο γρήγορος, ο δρομολογητής δεν έχει καμία αξία στο μέλλον;

2021-06-04

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου 5G δίκτυο είναι τόσο γρήγορος, ο δρομολογητής δεν έχει καμία αξία στο μέλλον;

5G δίκτυο είναι τόσο γρήγορος, ο δρομολογητής δεν έχει καμία αξία στο μέλλον;

 

Στην πραγματικότητα, τώρα είμαστε πλήρεις των δικτύων 5g, αλλά σύμφωνα με τη στρατηγική εξέλιξης δικτύων 5g της Κίνας, το γενικές επίπεδο 5g και η συχνότητα δεν έχουν φθάσει στη θεωρητική αξία.
Αλλά οι φίλοι που χρησιμοποιούν το δίκτυο 5g πρέπει να έχουν δοκιμάσει τη δύναμή του, και ακόμη και πολλοί άνθρωποι σκέφτονται ότι είναι πολύ γρηγορότεροι από WiFi στο σπίτι τους. Εάν δεν περιορίζετε την κυκλοφορία, δεν θέλετε να έχετε WiFi στο κινητό τηλέφωνό σας στο σπίτι. Έτσι μερικοί άνθρωποι έχει θέσει την ερώτηση, είναι πιθανό εύρημα ένας δρομολογητής που μπορεί να αποβληθεί άμεσα;

 


 

1. Παρούσα κατάσταση

Σε αυτό το στάδιο, είναι ακόμα αδύνατο, επειδή το δίκτυο 5g και η εγχώρια ευρεία ζώνη είναι απολύτως διαφορετικές υπηρεσίες και γραμμές. Στην πραγματικότητα, ο ρόλος του δρομολογητή είναι να μετατραπεί το δίκτυο ευρέως φάσματος στο σπίτι στα ασύρματα σήματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τις πολλαπλάσιες συσκευές συγχρόνως. Η συσκευή αποστολής σημάτων και ο κωδικός πρόσβασης αυτού του σήματος τίθενται και χρησιμοποιούνται από τους χρήστες οι ίδιοι. Αλλά το σήμα 5g που διαβιβάζεται από το χειριστή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιοδήποτε υπολογιστή ή εξοπλισμό.

 

2. Μελλοντική τάση

Ίσως πρέπει να περιμένουμε για πολλά χρόνια. Κάθε έξυπνη συσκευή συσκευών ή ακόμα και οικογένειας γύρω από μας έχει μια έγκριση τσιπ και του χειριστή αποκωδικοποιητών για να έχει πρόσβαση στο δίκτυο 5g. Υπολογίζεται ότι το αποκαλούμενο Διαδίκτυο του συστήματος πραγμάτων θα πάρει τη μορφή εκείνη τη στιγμή. Και ο δρομολογητής μπορεί πραγματικά να είναι περίπου να σταματηθεί.
Έτσι είναι καλύτερο να εξετάσει τη TV, τον υπολογιστή, το ψυγείο και το πλυντήριο σας. Όταν ενημερώνονται, ίσως αυτή η ημέρα θα είναι πιό στενή και πιό στενή. Τόσο τώρα πρέπει να ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να πραγματοποιηθεί αυτό το είδος θεωρητικής ζωής δικτύων. Στην πραγματικότητα, δεν είναι δύσκολο γιατί εμείς για να δούμε από τα βίντεο επίδειξης πολλών επιχειρήσεων τεχνολογίας που όταν πηγαίνουν στο σπίτι οι άνθρωποι, οι κουρτίνες στενές αυτόματα, η οικογένεια τα βοηθούν να πουν γειά σου, και ο φωτισμός και άλλος εξοπλισμός μπορούμε να προσαρμοστούμε στον τρόπο που οι ιδιοκτήτες συμπαθούν στην πρώτη φορά

 

3. Οι περισσότερες εξαρτώμενες συσκευές υλικού

Αυτός είναι ο δρομολογητής, επειδή ο ρόλος του δρομολογητή είναι κέντρο. Ένα τέλος του κέντρου συνδέεται με τους χρήστες, έτσι ώστε μπορούμε να προσαρμόσουμε και να ρυθμίσουμε τις διάφορες παραμέτρους. Το άλλο τέλος συνδέεται με τα διάφορα ευφυή τερματικά, έτσι ώστε μπορούν να απασχοληθούν μαζί και να φέρουν στους ανθρώπους στην αυτόματη και ευφυή αισθητήρια εμπειρία. Τουλάχιστον σε αυτό το στάδιο, χωρίς έναν δρομολογητή, κανένα από αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί.

 

4. Αλλάξτε τη γνώση του δικτύου 5G

Και μπορείτε να έχετε μια παρανόηση για την ταχύτητα δικτύων. Στην πραγματικότητα, το εύρος ζώνης που οι ευρυζωνικοί προμηθευτές μπορούν να παρέχουν είναι πολύ μεγαλύτερο από σκέφτεστε. Αυτή η ταχύτητα έχει υπερβεί ήδη την αιχμή 5g. Ακριβώς επειδή ο χρήστης βάσισε στις οικονομικώς αποδοτικές εκτιμήσεις, και δεν άνοιξε ένα ακριβότερο περιβάλλον Διαδικτύου όπως οι αφιερωμένες γραμμές, τόσο εσφαλμένα να σκεφτεί ότι 5g είναι γρηγορότερο από WiFi. Στην πραγματικότητα, η θεωρητική τιμή κορυφής της συνδεμένης με καλώδιο ευρείας ζώνης είναι σχεδόν απεριόριστη.

 

5. 5G και ο δρομολογητής συμπληρώνει ο ένας τον άλλον

Μέχρι στιγμής ή στο εγγύς μέλλον, ο ρόλος της ευρείας ζώνης μπορεί να μειωθεί, αλλά είναι ακόμα αναπόφευκτη στις ζωές των ανθρώπων. Ακόμα κι αν δεν υπάρχει καμία ευρεία ζώνη, ο ρόλος του δρομολογητή μπορεί μόνο να μεταφερθεί και να αντικατασταθεί όχι εύκολα.
Χρησιμοποιείτε 5g; Πώς αισθάνεστε;

 


 

Καλωσορίστε για να μοιραστείτε το μήνυμά σας στην περιοχή σχολίων.

Μην ξεχάστε να δώσετε προσοχή σε το. Περισσότερα νέα προϊόντα του zhibotong θα ενημερωθούν από καιρού εις καιρόν

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας 5G ασύρματος δρομολογητής Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2019-2023 zbtlink.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.