Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Προσιτοί δρομολογητές CBE WiFi 4G: Παραμονή που συνδέεται σε έναν προϋπολογισμό
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755--29567380
Επαφή τώρα

Προσιτοί δρομολογητές CBE WiFi 4G: Παραμονή που συνδέεται σε έναν προϋπολογισμό

2023-06-19

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Προσιτοί δρομολογητές CBE WiFi 4G: Παραμονή που συνδέεται σε έναν προϋπολογισμό

Προσιτοί δρομολογητές CBE WiFi 4G: Παραμονή που συνδέεται σε έναν προϋπολογισμό

 

Στο σημερινό με γρήγορο ρυθμό κόσμο, η κατοχή μιας αξιόπιστης και προσιτής σύνδεσης στο Διαδίκτυο είναι μια ανάγκη. Εάν ψάχνετε για μια πορτοφόλι-φιλική λύση για να μείνετε συνδεμένοι, ένας φτηνός δρομολογητής CBE WiFi 4G μπορεί να είναι μια άριστη επιλογή. Αυτοί οι δρομολογητές χρησιμοποιούν την τεχνολογία 4G LTE για να παρέχουν την πρόσβαση μεγάλου Διαδικτύου και να προσφέρουν ευκολία μιας δυναμικής ζώνης WiFi. Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε μερικούς προσιτούς δρομολογητές CBE WiFi 4G που παραδίδουν την εντυπωσιακή απόδοση χωρίς τέντωμα του προϋπολογισμού σας.

 

Αυτό που είναι δρομολογητές CBE WiFi 4G:

Ένας δρομολογητής CBE WiFi 4G είναι μια συσκευή που συνδέει με ένα δίκτυο 4G LTE και δημιουργεί μια δυναμική ζώνη WiFi, που επιτρέπει στις πολλαπλάσιες συσκευές για να έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο ταυτόχρονα. Αντίθετα από τους παραδοσιακούς δρομολογητές που στηρίζονται στις συνδεμένη με καλώδιο συνδέσεις ή την ευρεία ζώνη καθορίζω-γραμμών, αυτοί οι δρομολογητές χρησιμοποιούν τα κινητά δίκτυα δεδομένων για να παραδώσουν τη συνδετικότητα Διαδικτύου. Είναι μια ιδανική λύση για εκείνους στις περιοχές με την περιορισμένη συνδεμένη με καλώδιο υποδομή ή για τα άτομα που απαιτούν τη φορητή πρόσβαση Διαδικτύου.

 

Αυτό που θα πάρετε από ένα 4G τους δρομολογητές CBE WiFi:

Η επένδυση σε ένα φτηνό 4G δρομολογητής CBE WiFi προσφέρει διάφορα πλεονεκτήματα. Αρχικά, η δυνατότητα προσέγγισης είναι ένα βασικό όφελος. Αυτοί οι δρομολογητές διατιμώνται ανταγωνιστικά, καθιστώντας τους προσιτούς στα άτομα ή τις οικογένειες σε έναν σφιχτό προϋπολογισμό. Αφετέρου, παρέχουν την ευελιξία δεδομένου ότι μπορούν να κινηθούν εύκολα και να χρησιμοποιηθούν στις διάφορες θέσεις. Επιπλέον, η οργάνωση είναι συνήθως απλή, απαιτώντας τον ελάχιστο εξιδεικευμένο τεχνικό.

 

Κύρια χαρακτηριστικά που εξετάζουν:

Κατά επιλογή ενός φτηνού δρομολογητή CBE WiFi 4G, υπάρχουν την ουσιαστικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα που εξετάζουν. Ψάξτε τους δρομολογητές που προσφέρουν αξιόπιστο μεταφορτώνουν και φορτώνουν τις ταχύτητες για να εξασφαλίσουν ομαλή εμπειρία ξεφυλλίσματος και ροής. Έλεγχος για τη συμβατότητα με τον τοπικό προμηθευτή δικτύων σας για να εγγυηθεί τη βέλτιστη συνδετικότητα. Η κάλυψη WiFi είναι κρίσιμη, ειδικά για τα μεγαλύτερα διαστήματα, επιλέξτε έτσι έναν δρομολογητή με μια ευρεία σειρά κάλυψης. Η εξωτερική υποστήριξη κεραιών μπορεί επίσης να βελτιώσει τη δύναμη σημάτων στις περιοχές με την αδύνατη υποδοχή. Επιπλέον, θεωρήστε τον αριθμό λιμένων Ethernet διαθέσιμων για τις συνδεμένες με καλώδιο συνδέσεις και το συνυπολογισμό των ιδιοτήτων ασφαλείας για να προστατεύσετε το δίκτυό σας.

 

Συστάσεις:

 

Χτυπήστε εδώ για να το αγοράσετε με $15,2 μόνο τώρα.

 

Περιγραφή: WE2002 είναι ένας προσιτός δρομολογητής CBE WiFi 4G με ένα λείο σχέδιο και μια εντυπωσιακή απόδοση.

Κύρια χαρακτηριστικά: Προσφέρει τις ασύρματες ταχύτητες μέχρι 300Mbps, κάλυψη WiFi μέχρι και 300 τετραγωνικά μέτρα, τις εξωτερικές κεραίες 4pcs, και τις προηγμένες ιδιότητες ασφαλείας.

Τιμή: Έναρξη σε $16,8

 

Εδώ είναι μερικές προδιαγραφές υλικού:

Τσιπ: MediaTek MT7620N, κύρια συχνότητα 580MHZ

4G κυψελοειδής διαποδιαμορφωτής: 150Mbps (DL) /Max 50Mbps (UL)

Ταχύτητα WiFi: 300Mbps

Λιμένας δικτύων: λιμένας 1*Wan+1*Lan 100M

Κεραίες: εξωτερικές κεραίες 4pcs 5dBi

Εξαρτήματα: 1*User εγχειρίδιο, καλώδιο 1*Network, προσαρμοστής 1*Charger

4G οι ζώνες συχνότητας υποστήριξαν: B1/B3/B5/B8/B38/B39/B40/B41

 

Χτυπήστε εδώ για να το αγοράσετε με $15,2 μόνο τώρα.

 

Αναθεωρήσεις και εκτιμήσεις πελατών:

Οι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτούς τους δρομολογητές έχουν εγκωμιάσει τη δυνατότητα προσέγγισης και την αξιόπιστη απόδοσή τους. Πολλοί έχουν επαινέσει τους δρομολογητές για την ευκολία τους - - χρήση, γρήγορη διαδικασία οργάνωσης, και σταθερή συνδετικότητα WiFi. Οι χρήστες εκτιμούν την αξία για τα χρήματα και έχουν δοκιμάσει τις συνεπείς ταχύτητες για το ξεφύλλισμά τους, τη ροή, και τις ανάγκες τυχερού παιχνιδιού.

 

Συμπέρασμα:

Οι προσιτοί δρομολογητές CBE WiFi 4G προσφέρουν μια άριστη λύση για εκείνους που επιδιώκουν μια αξιόπιστη σύνδεση στο Διαδίκτυο χωρίς τέντωμα των πόρων χρηματοδότησής τους. Τα συνιστώμενα πρότυπα παρέχουν την εντυπωσιακή απόδοση, ευρεία κάλυψη WiFi.

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας 5G ασύρματος δρομολογητής Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2019-2023 zbtlink.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.