Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Εφαρμόσιμος σε όλους τους βιομηχανικούς 4G δρομολογητές Netcom.
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755--29567380
Επαφή τώρα

Εφαρμόσιμος σε όλους τους βιομηχανικούς 4G δρομολογητές Netcom.

2021-04-28

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Εφαρμόσιμος σε όλους τους βιομηχανικούς 4G δρομολογητές Netcom.

Ο πλήρης-καθαρός βιομηχανικός δρομολογητής 4G με RS232/485 διασχίζει την υποστήριξη.

 

Με την εμφάνιση του Διαδικτύου της εποχής πραγμάτων, ο βιομηχανικός δρομολογητής 4G στη βιομηχανία διαδραματίζει έναν ζωτικής σημασίας ρόλο, συχνά μέσα η βιομηχανία του με μακρινές εφαρμογές ελέγχου πυλών μετάδοσης στοιχείων DTU και PLC, έτσι ώστε το βιομηχανικό Διαδίκτυο των πραγμάτων τηλεκατευθυνόμενων περισσότερη κλίμακα, που ελευθερώνει τους μηχανικούς οφσάιτ μπρος-πίσω του εργατικού δυναμικού καθώς επίσης και τη χειρωνακτική ανίχνευση στιγμής της εργασίας, για να επιτύχει μια αληθινή αίσθηση της ευφυούς τηλεκατευθυνόμενης εκβιομηχάνισης.

 

 

Σήμερα, θέλουμε να σας εισαγάγουμε στην ισχυρότερη λειτουργία των νέων βιομηχανικών 4g δρομολογητών βελτιώσεων υλικού του wd523-u, δρομολογητών του wd523-u βιομηχανικών 4g όχι μόνο, αλλά και των ισχυρότερων λειτουργιών, ο ακόλουθος για να το δούμε μαζί στην αναθεώρηση. Ο βιομηχανικός δρομολογητής 4G είναι πλήρως - σύστημα με το δίκτυο 4G/3.5G/3G, υποστηρίζει τη σύνδεση VPN, βιομηχανική προστασία βαθμού, ευρύ σχέδιο θερμοκρασίας, μπορεί εύκολα μεγάλη ταχύτητα οργάνωσης, σταθερό ασύρματο δίκτυο μετάδοσης, χρησιμοποιώντας το δημόσιο δίκτυο LTE για να παρέχει στους χρήστες την ασύρματη μεγάλης απόστασης λειτουργία μετάδοσης στοιχείων. Ότι ο βιομηχανικός 4g δρομολογητής του wd523-u που αναπτύχθηκε ακριβώς από Zibo Tong, αυτή τη φορά πώς το προϊόν αποδίδει πραγματικά, εξετάζουμε τα πλεονεκτήματα και τα χαρακτηριστικά γνωρίσματά του κατωτέρω.

Η ισχυρή απόδοση είναι πάντα άψογη, τα ισχυρά στοιχεία του δρομολογητή - ικανότητες επεξεργασίας να διατηρηθούν οι άριστες πάντα σταθερές συνθήκες εργασίας, έξοχος υπολογιστική ισχύ: γρήγορα ασφαλής και σταθερή, κύρια συχνότητα μέχρι: 580MHZ, ισχυρή απόδοση: MIPS24KEc αρχιτεκτονική ΚΜΕ.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εφαρμόσιμος σε όλους τους βιομηχανικούς 4G δρομολογητές Netcom.  0

 

Εφαρμόσιμος σε όλους τους βιομηχανικούς 4G δρομολογητές Netcom.

 

 

Καλύψτε τις απαιτήσεις του βιομηχανικού anti-surge υποστήριξης δύναμης αντιστατικού σχεδίου. μεγάλη λειτουργούσα μνήμη 65M, εσωτερική αδιέξοδη κάλυψη, ισχυρή απόδοση, σταθερότερο, μικρό μέγεθος, εύκολο να κινηθεί, να λειάνει το παιχνίδι, νέα ευρυζωνικά πρότυπα, ποσοστό υψηλής ταχύτητας, εξαιρετικά-ευρύ, περισσότερη ακραία ταχύτητα. Το ποσοστό υψηλής ταχύτητας, εξαιρετικά-εύρος ζώνης, περισσότερη ακραία ταχύτητα ασύρματο ποσοστό 300 μεγαμπίτ, που κάνει το Διαδίκτυο την τόσο γρήγορη διπλός-ταινία ταυτόχρονο ασύρματο ποσοστό μέχρι το ασύρματο ποσοστό 300MPS είναι 1,5 φορές αυτό άλλων δρομολογητών που εξοπλίζονται με μια πλήρη Ethernet εμπειρία Διαδικτύου λιμένων ομαλή, γρήγορη, 300Mbps είναι η θεωρητική αξία του μέγιστου ασύρματου ποσοστού του 2.4GHZ, με την πραγματική τιμή θα εξαρτηθεί από το περιβάλλον.

Το ταυτόχρονο ασύρματο ποσοστό διπλός-ταινιών μέχρι το ασύρματο ποσοστό 300MPS είναι 1,5 φορές αυτό άλλων δρομολογητών που εξοπλίζονται με μια πλήρη Ethernet εμπειρία Διαδικτύου λιμένων ομαλή, γρήγορη, 300Mbps είναι η θεωρητική αξία του μέγιστου ασύρματου ποσοστού του 2.4GHZ, με την πραγματική τιμή θα εξαρτηθεί από το περιβάλλον, μεγάλη ασύρματη κάλυψη διαμερισμάτων που το καλό σήμα, μπορεί να διαπεράσει τον τοίχο, κανένα αδιέξοδο. Εξετάστε τη μεγαλύτερες ταχύτητα και την κάλυψη, πιό προσαρμόσιμη, υψηλότερη ρυθμοαπόδοση: η διπλή ρυθμοαπόδοση μέχρι 2.4G, ισχυρότερο σήμα: κάλυψη που αυξάνεται από 30%, καλύτερη εμπειρία: πρόσβαση Διαδικτύου πολυ-συσκευών με τη χαμηλότερη λανθάνουσα κατάσταση, ισχυρή απόδοση: γρηγορότερη απόδοση σύνδεσης.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εφαρμόσιμος σε όλους τους βιομηχανικούς 4G δρομολογητές Netcom.  1

 

Το επιστημονικό σχεδιάγραμμα κεραιών, το σήμα διαπερνά έναν περισσότερο τοίχο, ισχυρότερο έναντι της συνηθισμένης κεραίας μέσω του τοίχου, ισχυρότερη κάλυψη, το σήμα δικτύων συνεχίζει να διατηρεί ένα ασφαλές και σταθερό κράτος. Κύρια συχνότητα μέχρι 580MHZ, συμβατό με IEEE 802,11 IEEE 802,11 d/h/k υποστήριξης b/g/n υποστήριξη 20MHz40MHz, που χρησιμοποιεί 2T2R, μέγιστο ποσοστό σύνδεσης τεχνολογίας κεραιών MIMO μέχρι 300Mbps. εξωτερική κεραία 2 εξωτερική κεραία 2 2.4G κινητής επικοινωνίας 4G συμβατό σύστημα με την κινητή μετάδοση στοιχείων 3G/2G που ένας φραγμός σύνδεσης 6 ΚΑΡΦΙΤΣΏΝ, αυτός ο φραγμός σύνδεσης είναι διεπαφή επικοινωνίας RS232 και RS485, ποικίλοι τρόποι: συνδεμένο με καλώδιο και ασύρματο υβριδικό καλώδιο δικτύων, ευφυέστερο: όταν οι αλλαγές δικτύων, αυτό αυτόματα επαν-δικτύωση.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εφαρμόσιμος σε όλους τους βιομηχανικούς 4G δρομολογητές Netcom.  2

 

Εξασφαλίστε ότι ο δρομολογητής λειτουργεί σταθερά 24 ώρες την ημέρα, προϊόντα υλικού που σχεδιάζονται με μια λειτουργία φυλάκων υλικού, ο φύλακας υλικού θα τροφοδοτήσει αυτόματα επάνω και θα ανιχνεύσει το επίπεδο κτύπου της καρδιάς της παραγωγής συστημάτων δρομολόγησης μιά φορά ένα δεύτερο άλμα, εάν το ίδιο το σύστημα δρομολόγησης αποτύχει (όπως οι νεκροί), αλλά και δεν μπορεί φυσικά πλέον παραγωγή το επίπεδο κτύπου της καρδιάς, αυτή τη στιγμή ο φύλακας υλικού εάν το επίπεδο κτύπου της καρδιάς δεν έχει ανιχνευθεί μέσα σε 120 δευτερόλεπτα, θα διακόψει ο ίδιος για 15 δευτερόλεπτα και θα ξαναξεκινήσει έπειτα το ολόκληρο σύστημα.

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας 5G ασύρματος δρομολογητής Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2019-2023 zbtlink.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.