Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Μπορεί WIFI6 να ξεσηκώσει τις εφαρμογές IoT; Ποια είναι τα πλεονεκτήματα;
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755--29567380
Επαφή τώρα

Μπορεί WIFI6 να ξεσηκώσει τις εφαρμογές IoT; Ποια είναι τα πλεονεκτήματα;

2020-06-02

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Μπορεί WIFI6 να ξεσηκώσει τις εφαρμογές IoT; Ποια είναι τα πλεονεκτήματα;

Αν και 5G προσελκύει το καθένα την προσοχή, η WI-Fi 6 μπορεί να ασκήσει ίδια επίδραση στην υποστήριξη της επόμενης γενιάς των συσκευών IoT.

Τα άρθρα για τον αντίκτυπο 5G στην ανάπτυξη των έξυπνων πόλεων έχουν γίνει κοινά. Εντούτοις, μια άλλη τεχνολογία που έχει λάβει τη λιγότερη προσοχή είναι η WI-Fi 6, η οποία μπορεί να διαδραματίσει έναν ρόλο πίσω από τις σκηνές και να ασκήσει επαναστατική επίδραση στις συσκευές IoT στις έξυπνες πόλεις, ακόμα και τόσο καλές όσο 5G.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μπορεί WIFI6 να ξεσηκώσει τις εφαρμογές IoT; Ποια είναι τα πλεονεκτήματα;  0

Το WiFi 6 θα παράσχει τη γρηγορότερη ταχύτητα, τη χαμηλότερη λανθάνουσα κατάσταση και την υψηλότερη συνδετικότητα συσκευών. Θα συμπληρώσει το ένα το άλλο με 5G, κάθε ένα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα. Εδώ είναι μερικοί τρόποι πώς η WI-Fi 6 θα ξεσηκώσει τις συσκευές IoT:

Γρηγορότερη ταχύτητα
Έναντι WI-Fi5 και 4G, το κύριο πλεονέκτημα WI-Fi6 είναι η αύξηση στην ταχύτητα. Η wi-Fi 6 είναι σχεδόν τρεις φορές γρηγορότερα από αρχική, παρέχοντας την αστραπιαία μεταφορά δεδομένων. Με αυτήν την ταχύτητα, οι συσκευές IoT μπορούν να διαβιβάσουν τα στοιχεία με μια γρηγορότερη ταχύτητα, η οποία μπορεί πολύ να μειώσει το χρόνο τους καθυστέρησης και απόκρισης. Τα γεγονότα έχουν αποδείξει ότι αυτό είναι πολύ ευεργετικό για τις μικρές επιχειρήσεις και την οικιακή χρήση. Το WiFi 6 θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για την εσωτερική δικτύωση, είτε για εμπορικούς είτε προσωπικούς λόγους. Οι βιομηχανίες όπως τα ξενοδοχεία, η λιανική πώληση, και η εκπαίδευση μπορούν να ωφεληθούν τα περισσότερα από WiFi 6, επειδή αυτές οι βιομηχανίες μπορούν να υιοθετήσουν τις συσκευές IoT στα μικρότερα δίκτυα. Οι γρηγορότερες ταχύτητες που παρέχονται από WiFi 6 θα βελτιώσουν σημαντικά την επικοινωνία μεταξύ των συσκευών IoT και θα βοηθήσουν την εργασία αυτών των βιομηχανιών καλύτερα.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μπορεί WIFI6 να ξεσηκώσει τις εφαρμογές IoT; Ποια είναι τα πλεονεκτήματα;  1

Αυξανόμενη ασφάλεια
Οι συσκευές IoT έχουν το σύνολό τους θεμάτων ασφαλείας και προκλήσεων. Το WiFi 6 βελτιώνει την ασφάλεια και λύνει τα κύρια προβλήματα της τρέχουσας ασύρματης τεχνολογίας. Το WiFi 6 υιοθετεί το πλαίσιο WPA3, και WPA3 λύνει τις τεχνικές ατέλειες WPA2 με να σχεδιάσει εκ του μηδενός. Επιπλέον, WPA3 χρησιμοποιεί το σύγχρονο πρωτόκολλο επικύρωσης (SAE) αντί προ-κοινού του WPA2 βασικού πρωτοκόλλου του (PSK). Η SAE παρέχει την καλύτερες εμπιστευτικότητα και την ασφάλεια από PSK επειδή έχει την καλύτερη τεχνολογία κρυπτογράφησης. Για τους χάκερ, που χρησιμοποιούν WiFi 6 το πρωτόκολλο για να εισβάλει στις συσκευές για να λάβει τις ιδιωτικές πληροφορίες για τις συσκευές IoT θα γίνει δυσκολότερο.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μπορεί WIFI6 να ξεσηκώσει τις εφαρμογές IoT; Ποια είναι τα πλεονεκτήματα;  2

Ενισχυμένη εξελιξιμότητα
Ο τρέχων δρομολογητής WiFi υποστηρίζει μέχρι 250 συσκευές που συνδέονται ταυτόχρονα. Μπροστά από ένα WiFi 6 ο δρομολογητής ικανός μέχρι 1024 συσκευές συγχρόνως, αυτός ο αριθμός φαίνεται ασήμαντος. Αυτό θα βοηθήσει να συνδέσει τις συσκευές IoT με μια ενιαία συσκευή δρομολόγησης με την υψηλή πυκνότητα. Επομένως, WiFi 6 μπορεί να αποδειχθεί ιδανικό για τα σενάρια όπως τα σπίτια και τις μικρές επιχειρήσεις. Αυτό σημαίνει ότι ένας ενιαίος ασύρματος δρομολογητής είναι αρκετός να συνδέσει έναν μεγάλο αριθμό συσκευών IoT, έτσι αποδεικνύεται επίσης οικονομικό.

Εντούτοις, WiFi είναι ανεπαρκές κατά το διαβίβαση πέρα από τις μεγάλες αποστάσεις, επειδή θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα δικτύων και σύνδεσης λόγω των εμποδίων όπως οι τοίχοι, τα κτήρια, ή τα δέντρα. Επομένως, οι θέσεις χρήσης τους δημόσια θα περιοριστούν, και αποδεικνύονται οι καταλληλότερες για την εσωτερική χρήση χρήσιμη.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μπορεί WIFI6 να ξεσηκώσει τις εφαρμογές IoT; Ποια είναι τα πλεονεκτήματα;  3

Η σύνδεση είναι ένας βασικός όρος για την επιτυχία των συσκευών IoT. Οι τεχνολογίες όπως WiFi6 θα βελτιώσουν πολύ την απόδοση των συσκευών IoT και θα αποδειχθούν ένας πολύ ασφαλής και οικονομικός τρόπος να συνδέσουν με το δίκτυο. Η μεγάλης κλίμακας εισαγωγή και η υιοθέτηση των γρηγορότερων τεχνολογιών δικτύων θα προετοιμάζω το έδαφος για τις γρηγορότερες μεθόδους επικοινωνίας, τη βελτιωμένη επιχειρηματική παραγωγικότητα, και τελικά την άνοδο των έξυπνων πόλεων.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μπορεί WIFI6 να ξεσηκώσει τις εφαρμογές IoT; Ποια είναι τα πλεονεκτήματα;  4

 

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας 5G ασύρματος δρομολογητής Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2019-2023 zbtlink.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.