Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Διπλό Sim 5G Wifi 6 χονδρέμποροι δρομολογητών
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755--29567380
Επαφή τώρα

Διπλό Sim 5G Wifi 6 χονδρέμποροι δρομολογητών

2023-06-30

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Διπλό Sim 5G Wifi 6 χονδρέμποροι δρομολογητών

Πρότυπος αριθμός: Z2105ax-τετρ.μέτρο-χ

 

Υπαίθριο WiFi 6 δρομολογητής καρτών πλέγματος 5G SIM:

64x64

 

Σαν άπληστο υπαίθριο ενθουσιώδη, ξέρω τον πόνο της κατοχής μιας αδύνατης ή ανύπαρκτης σύνδεσης στο Διαδίκτυο απολαμβάνοντας το μεγάλο υπαίθρια. Γίαυτό ήμουν συγκλονισμένου για να ανακαλύψω την πιό πρόσφατη τεχνολογία στους υπαίθριους δρομολογητές: το WiFi 6 δρομολογητής καρτών πλέγματος 5G SIM.

 

Αντίθετα από τους παραδοσιακούς δρομολογητές που στηρίζονται σε μια συνδεμένη με καλώδιο σύνδεση σε έναν διαποδιαμορφωτή ή μια περιορισμένη ασύρματη δυναμική ζώνη, WiFi 6 δρομολογητές πλέγματος χρησιμοποιεί τα πολλαπλάσια σημεία πρόσβασης για να δημιουργήσει ένα ενοποιημένο, άνευ ραφής δίκτυο πέρα από μια μεγάλη περιοχή. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συνδέσετε με το Διαδίκτυο από οπουδήποτε μέσα στη σειρά του δρομολογητή, χωρίς ανησυχία για τις νεκρές ζώνες ή τα αδύνατα σήματα.

 

Αυτό που είναι περισσότερος, τα μέσα υποστήριξης καρτών 5G SIM εσείς μπορεί να συνδέσει με τα δίκτυα 5G πηγαίνει, ακόμη και στις απομονωμένες περιοχές χωρίς συνδεμένος με καλώδιο ή δίκτυο WI-Fi διαθέσιμο. Απλά παρεμβάλτε την κάρτα 5G σας SIM στο δρομολογητή και είστε έτοιμοι να πάτε. Με τις ταχύτητες μέχρι 2Gbps, μπορείτε να ρεύσετε το βίντεο 4K, να παίξετε τα παιχνίδι online, και να μεταφορτώσετε τα μεγάλα αρχεία εύκολα.

 

Αλλά τι γίνεται με τους σκληρούς υπαίθριους όρους; Μην ανησυχήστε – το υπαίθριο WiFi 6 δρομολογητής πλέγματος έχει ως σκοπό να αντισταθεί τις ακραίες καιρικές συνθήκες, από τη βροχή και το χιόνι στις ακραίες θερμοκρασίες. Με την εκτίμηση αντίστασης ύδατος IP67 και -40℃ του στη λειτουργούσα σειρά θερμοκρασίας +65℃, αυτός ο δρομολογητής μπορεί να χειριστεί ακόμη και τα πιό σκληρά υπαίθρια περιβάλλοντα.

 

Αλλά το καλύτερο μέρος; Το δίκτυο πλέγματος σημαίνει ότι μπορείτε να συνδέσετε τις πολλαπλάσιες συσκευές με το δρομολογητή χωρίς θυσία της ταχύτητας ή της σταθερότητας. Εάν στρατοπεδεύετε με την οικογένεια και τους φίλους ή τρέχετε ένα μακρινό υπαίθριο γραφείο, αυτός ο δρομολογητής σας καλύπτει.

 

Συμπερασματικά, το WiFi 6 δρομολογητής καρτών πλέγματος 5G SIM είναι ένας παιχνίδι-μετατροπέας για τους υπαίθριους ενθουσιώδες και τους επαγγελματίες όμοιους. Με το ισχυρό δίκτυο πλέγματος, την υποστήριξη καρτών 5G SIM, και το τραχύ σχέδιό της, μπορείτε να μείνετε συνδεμένοι οπουδήποτε και να οι περιπέτειές σας σας παίρνουν. Έτσι γιατί εγκαταστήστε για τα αδύνατα σήματα και τις νεκρές ζώνες; Η βελτίωση στο υπαίθριο WiFi 6 δρομολογητής πλέγματος σήμερα και απολαμβάνει της ελευθερίας του μεγάλου υπαίθρια χωρίς θυσία της σύνδεσης στο Διαδίκτυο σας.

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας 5G ασύρματος δρομολογητής Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2019-2023 zbtlink.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.