Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου GPON και EPON
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755--29567380
Επαφή τώρα

GPON και EPON

2019-12-30

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου GPON και EPON
Η διαφορά μεταξύ GPON και EPON στα οπτικά δίκτυα.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για GPON και EPON  0
GPON και EPON έχουν τα πλεονεκτήματά τους. GPON είναι καλύτερο από EPON από την άποψη των δεικτών απόδοσης. Από την προοπτική του κόστους, EPON έχει τα πλεονεκτήματα. Αυτήν την περίοδο, υπάρχουν δύο τύποι μεθόδων προσπέλασης. Υπάρχει πολύ EPONs στα ξενοδοχεία και άλλες θέσεις. Σε τελευταία ανάλυση, οι δαπάνες EPON είναι χαμηλότερες.
GPON και EPON είναι δύο χαρακτηριστικά οπτικά παθητικά δίκτυα. Είναι οπτικά καλώδια κοντός-απόστασης και χρησιμοποιούνται κυρίως για τη μετάδοση δικτύων στις αστικές περιοχές. Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ των δύο είναι ότι μεταφορτώστε και τα πρωτόκολλα επικοινωνίας ανερχόμενων ζεύξεων είναι διαφορετικά. GPON υποστηρίζει τα πολλαπλάσια ποσοστά, τα ενισχυτικά ασυμμετρικά ποσοστά ανερχόμενων ζεύξεων και κατιουσών συνδέσεων, 2.5Gbps ή 1.25Gbps προς τα κάτω, και 1.25Gbps ή 622Mbps προς τα πάνω. EPON παρέχει τη σταθερές ανερχόμενη ζεύξη και την κατιούσα σύνδεση 1.25Gbps, και το πραγματικό ποσοστό είναι 1Gbps. GPON έχει ένα μεγαλύτερο εύρος ζώνης από EPON.
τα τελευταία νέα της εταιρείας για GPON και EPON  1
GPON είναι ευρυζωνικά παθητικά οπτικά ενσωματωμένα πρότυπα πρόσβασης νέας γενιάς βασισμένα στα πρότυπα ITU-TG.984.x. Έχει πολλά πλεονεκτήματα όπως το υψηλό εύρος ζώνης, η υψηλή αποδοτικότητα, η μεγάλη κάλυψη και το πλούσιο ενδιάμεσο με τον χρήστη. GPON προτάθηκε από την οργάνωση FSAN το Σεπτέμβριο του 2002. Με βάση τα στοιχεία αυτά, το ITU-τ ολοκλήρωσε την ανάπτυξη του ITU-τ G.984.1 και G.984.2 το Μάρτιο του 2003, και ολοκλήρωσε την τυποποίηση G.984.3 το Φεβρουάριο και τον Ιούνιο του 2004. Κατά συνέπεια, τα πρότυπα GPON διαμορφώνονται τελικά.
τα τελευταία νέα της εταιρείας για GPON και EPON  2
EPON είναι μια ethernet-βασισμένη τεχνολογία PON. Χρησιμοποιεί μια point-to-multipoint αρχιτεκτονική, παθητική μετάδοση οπτικής ίνας, και παρέχει τις πολλαπλάσιες υπηρεσίες για Ethernet. Η τεχνολογία EPON τυποποιείται από την ομάδα εργασίας IEEE802.3 EFM. Τον Ιούνιο του 2004, η ομάδα εργασίας IEEE802.3EFM απελευθέρωσε τα πρότυπα EPON. Σε αυτά τα πρότυπα, οι τεχνολογίες Ethernet και PON συνδυάζονται, η τεχνολογία PON χρησιμοποιείται στο φυσικό στρώμα, το πρωτόκολλο Ethernet χρησιμοποιείται στα στοιχεία - συνδέστε το στρώμα, και η πρόσβαση Ethernet πραγματοποιείται με τη χρησιμοποίηση της τοπολογίας PON. Επομένως, συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας PON και της τεχνολογίας Ethernet: χαμηλότερο κόστος, υψηλό εύρος ζώνης, εξελιξιμότητα, συμβατότητα με την ύπαρξη Ethernet, και εύκολη διαχείριση.
τα τελευταία νέα της εταιρείας για GPON και EPON  3
Για τους συνηθισμένους χρήστες, μπορείτε να δείτε μέσω της ετικέτας στην πλάτη της ελαφριάς γάτας ότι οι δύο ελαφριές γάτες δεν είναι καθολικές.
 
Τα ανωτέρω είναι η διαφορά μεταξύ των δύο οπτικών μεταδόσεων δικτύων.
 
Σαν επαγγελματικό κατασκευαστή του εξοπλισμού EPON/GPON, η ηλεκτρονική Zhibotong έχει χρησιμοποιηθεί από σημαντικούς χειριστές για πολλά χρόνια. Κανένα θέμα η σταθερότητα της απόδοσης προϊόντων ή η ορθολογιστική ικανότητα της τιμής, αυτό δεν έχει ένα υψηλό ίδρυμα συνεργασίας. Ευπρόσδεκτοι πελάτες που επισκέπτονται.
τα τελευταία νέα της εταιρείας για GPON και EPON  4

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας 5G ασύρματος δρομολογητής Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2019-2023 zbtlink.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.