Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Η σε βάθος ερμηνεία του δρομολογητή πλέγματος, Zhibotong είναι η καλύτερη επιλογή!
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755--29567380
Επαφή τώρα

Η σε βάθος ερμηνεία του δρομολογητή πλέγματος, Zhibotong είναι η καλύτερη επιλογή!

2020-06-16

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Η σε βάθος ερμηνεία του δρομολογητή πλέγματος, Zhibotong είναι η καλύτερη επιλογή!

Με την αυξανόμενη εξάρτηση στο διαδίκτυο, οι απαιτήσεις για την κάλυψη δικτύων wifi γίνονται υψηλότερες και υψηλότερες, και οι απαιτήσεις για την ποιότητα σημάτων γίνονται όλο και περισσότερο απαιτητικές. Το δίκτυο wifi έχει τις έμφυτες ατέλειες παρά τη μεγάλη κάλυψη διαμερισμάτων, έτσι προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα της μεγάλης κάλυψης wifi διαμερισμάτων, τα προϊόντα πλέγματος μπήκαν σε την ύπαρξη.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η σε βάθος ερμηνεία του δρομολογητή πλέγματος, Zhibotong είναι η καλύτερη επιλογή!  0

Λόγω των παραγόντων όπως η υγεία και η παρέμβαση, η χώρα έχει τις ακριβείς απαιτήσεις για τη δύναμη των δρομολογητών wifi, έτσι η κάλυψη σημάτων των δρομολογητών wifi ενιαίος-κόμβων είναι περιορισμένη, και ο μόνος τρόπος να καλυφθούν οι μεγάλες μονάδες είναι να αυξηθούν οι κόμβοι σημάτων.

Οι πρόωρες λύσεις κάλυψης wifi πολυ-κόμβων εφαρμόζονται γενικά από το συνδυασμό του AC+AP στην επιχείρηση. Το πλεονέκτημα είναι υψηλή σταθερότητα και καλή εμπειρία. Το μειονέκτημα είναι ότι το υψηλό κόστος απαιτεί νωρίς το πρόωρο οικογενειακό περιβάλλον αντικαθίσταται από μια ασύρματη λύση ηλεκτρονόμων, και το πλεονέκτημα είναι ευκολία επέκτασης και η χαμηλή τιμή, το μειονέκτημα είναι ότι δεν μπορείτε να περιπλανηθείτε, η εμπειρία χρηστών δεν είναι καλή.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η σε βάθος ερμηνεία του δρομολογητή πλέγματος, Zhibotong είναι η καλύτερη επιλογή!  1

Επομένως, προκειμένου να ενσωματωθούν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα AC+AP και του ασύρματου ηλεκτρονόμου, η λύση πλέγματος μπήκε σε την ύπαρξη.

Τι είναι πλέγμα;

Σε ένα παραδοσιακό ασύρματο δίκτυο τοπικής περιοχής το (WLAN), κάθε πελάτης έχει πρόσβαση στο δίκτυο μέσω μιας ασύρματης σύνδεσης που συνδέεται με ένα AP (σημείο πρόσβασης), διαμορφώνοντας ένα τοπικό BSS (βασική υπηρεσία καθορισμένη). Εάν οι χρήστες θέλουν να επικοινωνήσουν ο ένας με τον άλλον, πρέπει πρώτα να έχουν πρόσβαση σε ένα σταθερό σημείο πρόσβασης το (AP). Αυτή η δομή δικτύων καλείται δίκτυο ενιαίος-λυκίσκου.

Σε ένα ασύρματο δίκτυο πλέγματος, οποιοσδήποτε κόμβος ασύρματων συσκευών μπορεί να ενεργήσει και ως AP και δρομολογητής. Κάθε κόμβος στο δίκτυο μπορεί να στείλει και να λάβει τα σήματα, και κάθε κόμβος μπορεί να επικοινωνήσει άμεσα με έναν ή περισσότερους όμοιους κόμβους.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η σε βάθος ερμηνεία του δρομολογητή πλέγματος, Zhibotong είναι η καλύτερη επιλογή!  2

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα αυτής της δομής είναι ότι εάν το κοντινότερο AP οφείλεται κορεσμένος στην υπερβολική κυκλοφορία, τα στοιχεία μπορούν να είναι αυτόματα σε έναν γειτονικό κόμβο με τη λιγότερη κυκλοφορία επικοινωνίας για τη μετάδοση. Και ούτω καθεξής, το πακέτο στοιχείων μπορεί να συνεχίσει να καθοδηγείται στον επόμενο κόμβο ο πιό κοντά σε το σύμφωνα με την κατάσταση του δικτύου για τη μετάδοση μέχρι την επίτευξη του τελικού προορισμού. Αυτή η μέθοδος προσπέλασης είναι πρόσβαση πολυ-λυκίσκου.

Στην πραγματικότητα, το γνωστό Διαδίκτυο είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ενός δικτύου πλέγματος. Παραδείγματος χάριν, όταν στέλνουμε ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο δεν φθάνει άμεσα στην ταχυδρομική θυρίδα του παραλήπτη, αλλά διαβιβάζεται από έναν κεντρικό υπολογιστή σε άλλος μέσω του δρομολογητή, και φθάνει τελικά στην ταχυδρομική θυρίδα του χρήστη μετά από την πολλαπλάσια δρομολόγηση και την αποστολή. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αποστολής, ο δρομολογητής επιλέγει γενικά την αποδοτικότερη πορεία μετάδοσης έτσι ώστε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μπορεί να φθάσει στην ταχυδρομική θυρίδα του χρήστη το συντομότερο δυνατό.

Έναντι του παραδοσιακού μεταστρεφόμενου δικτύου, το ασύρματο δίκτυο πλέγματος αποβάλλει τις απαιτήσεις καλωδίωσης μεταξύ των κόμβων, αλλά ακόμα παρέχει τη λειτουργία μηχανισμών και μετακίνησης πλεονασμού από το διανεμημένο δίκτυο.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η σε βάθος ερμηνεία του δρομολογητή πλέγματος, Zhibotong είναι η καλύτερη επιλογή!  3

Στο ασύρματο δίκτυο πλέγματος, εάν θέλετε να προσθέσετε το νέο εξοπλισμό, πρέπει μόνο να συνδέσετε απλά την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Μπορεί αυτόματα να διαμορφωθεί και να καθορίσει την καλύτερη πορεία μετάδοσης πολυ-λυκίσκου. Όταν προσθέτοντας ή κινούμενος εξοπλισμός, ο δίκτυο μπορεί αυτόματα να ανακαλύψει τις αλλαγές τοπολογίας και να ρυθμίσει αυτόματα τις διαδρομές επικοινωνίας για να λάβει την αποτελεσματικότερη πορεία μετάδοσης.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας 5G ασύρματος δρομολογητής Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2019-2023 zbtlink.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.