Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Η βιομηχανική ενότητα παγκόσμιου πρώτη 5G
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755--29567380
Επαφή τώρα

Η βιομηχανική ενότητα παγκόσμιου πρώτη 5G

2019-12-30

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Η βιομηχανική ενότητα παγκόσμιου πρώτη 5G

Το Huawei απελευθερώνει τη βιομηχανική ενότητα παγκόσμιου πρώτη 5G. Σαν έναν από τους πρώτους συνεργάτες, zhibotong και Huawei ανοίξτε από κοινού την εποχή 5G Διαδίκτυο όλων!

Στις 23 Οκτωβρίου, Huawei απελευθέρωσε grandly τη βιομηχανική ενότητα παγκόσμιου πρώτη εμπορική 5G στο «Huawei 5G και τη διάσκεψη απελευθέρωσης νέων προϊόντων όλος-σκηνής» που έγινε στη βάση Bantian σε Shenzhen. Η πρώτη ενιαία τιμή ταινιών ήταν 999 yuan, είναι η βιομηχανική ενότητα παγκόσμιου πρώτη 5G με μια τιμή λιγότερο από yuan, ο οποίος χαμηλώνει πολύ τη μεγάλη μονάδα για 5G για να εισαγάγει χιλιάδες βιομηχανίες. Η βιομηχανική ενότητα Huawei 5G είναι όχι μόνο η βιομηχανική ενότητα παγκόσμιου πρώτη εμπορική 5G, αλλά και το πρώτο 5g nsa/SA, βιομηχανική ενότητα πλήρης-τρόπου 5G ενιαίος-πυρήνων, η συσκευή πυρήνων είναι μόνος-ελέγξιμη. Διάφορα σφαιρικά κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα θα προωθήσουν γρήγορα την καινοτομία εφαρμογής 5G. Σαν έναν από τους πρώτους συνεργάτες, η ηλεκτρονική Zhitong βεβαίωσε τη σημαντική στιγμή της ανάπτυξης 5G!

Στη συνέντευξη τύπου, Huawei ένωσε τα χέρια με την πρώτη batch συνεργατών περισσότερων από 50 επιχειρήσεων για να προωθήσει την εμπορική χρήση των βιομηχανικών ενοτήτων 5G, που προκαλούν χιλιάδες βιομηχανίες για να εισαγάγει την εποχή 5G. Η πρώτη εκπτωτική τιμή της βιομηχανικής ενότητας Huawei 5G είναι 999 yuan/κομμάτι, το οποίο είναι η βιομηχανική ενότητα παγκόσμιου πρώτη 5G με λιγότερο από yuan, και η load-carrying εστίαση στο νέο καθορισμό βιομηχανικού Διαδικτύου των πραγμάτων, αναφλέγει την αποστολή του βιομηχανικού εξοπλισμού που εισάγει την εποχή σύνδεσης 5G. Το Huawei παρέχει επίσης τη τεχνική υποστήριξη και ένα πλήρες σύνολο εγγράφων ανάπτυξης για να βοηθήσει τους πελάτες να ενσωματώσουν γρήγορα και να αναπτύξουν τις εφαρμογές 5G σε όλες τις κοινωνικές τάξεις. Αυτή τη στιγμή, πολλοί συνεργάτες έχουν αρχίσει να ενσωματώνουν το σχέδιο και την έρευνα και την ανάπτυξη σχετικών προϊόντων ενότητας Huawei 5G των βιομηχανικών, και τα προϊόντα 5G θα δουν στην αγορά σύντομα.

Με την απελευθέρωση του κινητού τηλεφώνου Huawei 5G, της CBE 5g και 5G που συνοδεύει WiFi και την απελευθέρωση της πρώτης ενότητας οχημάτων 5G (ενσωματωμένο γ V2X) τον Απρίλιο του 2019, η σύνδεση 5G έχει αναπτυχθεί από το άτομο στην οικογένεια, επεκτείνεται να ταξιδεψει. Αυτή τη φορά, Huawei έχει επεκτείνει 5G στο βιομηχανικό Διαδίκτυο των πραγμάτων που διασυνδέονται με όλα. 5G η βιομηχανική ενότητα είναι το τμήμα πυρήνων της σύνδεσης δικτύων 5G για τα βιομηχανικά προϊόντα, το περιβάλλον χρήσης είναι πιό σύνθετο και πιό σκληρό από τα καταναλωτικά προϊόντα, όπως τα τηλεκατευθυνόμενα εναέρια οχήματα στο σκληρό περιβάλλον, κάμερες στον πάγο και το χιόνι, που εξάγουν τα οχήματα στις απομονωμένες περιοχές, ενεργειακοί πύργος που εκτίθενται στον ήλιο όλη την ώρα, μεγάλα αυτοκίνητα, έξυπνα εργοστάσια που λειτουργούν για πολύ καιρό, μακρινή ιατρική περίθαλψη με τον ακριβή έλεγχο, κ.λπ. Αυτό απαιτεί τη βιομηχανική ενότητα 5G για να έχει τη υψηλή ταχύτητα, τη χαμηλή λανθάνουσα κατάσταση, την αντίσταση υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας, την αξιοπιστία και τη σταθερότητα, τη υψηλή ασφάλεια, τη βιώσιμη επέκταση, κ.λπ.

Αυτή η εμπορική βιομηχανική ενότητα 5G προέρχεται από το βαρώνο 5000 το τσιπ, το οποίο σχεδιάζεται ειδικά για το βιομηχανικό περιβάλλον και έχει διάφορα σφαιρικά κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα: η πρώτη εμπορική βιομηχανική ενότητα 5G στον κόσμο είναι στην πώληση μόλις απελευθερώνεται, οι πελάτες βιομηχανίας μπορούν αμέσως να αρχίσουν την ολοκλήρωση των βιομηχανικών προϊόντων 5G η πρώτη μόνος-ελέγξιμη βιομηχανική ενότητα 5G της συσκευής πυρήνων, οι συσκευές πυρήνων που χρησιμοποιούνται όπως το κύριο τσιπ, διοικητική μονάδα δύναμης, ραδιοσυχνότητα είναι και ούτω καθεξής απολύτως μόνος-ελέγξιμη η πρώτη βιομηχανική ενότητα 5G που υποστηρίζει NSA/SA με διπλό σύστημα λειτουργίας είναι η πρώτη για να υποστηρίξει την κατασκευή δικτύων 5g της Κίνας sa, που βοηθά τους πελάτες βιομηχανίας να έχουν πρόσβαση ελαστικά στα διαφορετικά δίκτυα 5G σε όλο τον κόσμο η βιομηχανική ενότητα πλήρης-τρόπου 5G παγκόσμιων πρώτη ενιαίος-πυρήνων, 2G/3G/4G/5G πλήρως - το συμβατό σύστημα, συγχρονίζει άμεσα το ρυθμό κάλυψης δικτύων 5G, προστατεύει την επένδυση εξοπλισμού πελατών.

Η βιομηχανική ενότητα είναι σύντομη για την ενότητα επικοινωνίας που χρησιμοποιείται στη βιομηχανική βιομηχανία. Είναι μια συσκευή επικοινωνίας που συνειδητοποιεί ότι τα στοιχεία φορτώνουν και μεταφορτώνουν μέσω της κυψελοειδούς τεχνολογίας επικοινωνιών. Χρησιμοποιείται για να φέρει τη δίπλα δίπλα αλληλεπίδραση στοιχείων από το τέλος στον κεντρικό υπολογιστή υποβάθρου. Είναι το κανάλι για τη μετάδοση στοιχείων χρηστών και το τμήμα πυρήνων του Διαδικτύου των πραγμάτων.

Η πυροδότηση της βιομηχανικής εφαρμογής 5G απαιτεί ενός από τους περισσότερους σοβαρούς παράγοντες: αυτή είναι η τιμή! Εξετάζοντας πίσω την ανάπτυξη του NB-IOT, ήταν ο κατασκευαστής που έριξε την τιμή της ενότητάς του σε περίπου 20 yuan που πυροδότησαν τη βιομηχανική εφαρμογή. Για τη βιομηχανική ενότητα 5G, για να πυροδοτήσει τη βιομηχανική εφαρμογή, η τιμή ήταν ο παράγοντας κλειδί. Αυτήν την περίοδο, η βιομηχανική ενότητα 5G δεν έχει διαμορφώσει ένα σχέδιο πολλών προμηθευτών. Αυτήν την περίοδο, μόνο μερικοί προμηθευτές έχουν απελευθερώσει την ενότητα 5G, που είναι δύσκολο να βριαλθεί στην αγορά, μερικοί προς τα κάτω χρήστες παίρνουν τις τιμές ενότητας 5G κυμαινόμενες από το 2000 σε 5000 yuan ανά κομμάτι, αλλά δεν μπορούν ακόμα να πάρουν την τιμή τοις μετρητοίς, και περισσότερα τους είναι ακριβώς πρότυπα πρωτοτύπων, τα οποία μισθώνονται στους χρήστες για τη δοκιμή. Εντούτοις, βιομηχανική ενότητα 5G Huawei η πρώτη με λιγότερο από 2588 yuan θα πυροδοτήσει σίγουρα τη βιομηχανική εφαρμογή 5G με τη συγκλονίζοντας τιμή της. Έναντι των δειγμάτων δοκιμής 200 και 300 δολαρίων που αποδεσμεύθηκαν ενώπιον της βιομηχανίας, καθώς επίσης και των εκατομμυρίων των δολαρίων της αμοιβής εισόδων ανάπτυξης τσιπ στη βιομηχανία, η βιομηχανική ενότητα 5G Huawei χαμήλωσε την τιμή μιας ενιαίας βιομηχανικής ενότητας σε 999 yuan (αποκλείοντας την αμοιβή φόρου και τεχνικής υποστήριξης), είναι πραγματικά αρμόδια για τις εφαρμογές μεταφοράς 5G και επαναπροσδιορισμός της αποστολής βιομηχανικού Διαδικτύου των πραγμάτων.
Η απελευθέρωση της βιομηχανικής ενότητας 5G θα επιταχύνει πολύ το marketization της CBE 5g, και η CBE 5g θα αναλάβει τη σημαντική ευθύνη. Συγχρόνως, όλα τα είδη φορέων θα παρουσιάσουν μια κατάσταση της άνθησης. Οι χειριστές, οι επιχειρήσεις εξοπλισμού επικοινωνίας, οι επιχειρήσεις δρομολογητών, οι επιχειρήσεις υπολογιστών, οι κινητές τηλεφωνικές επιχειρήσεις, οι επιχειρήσεις Διαδικτύου, κ.λπ. δεν θα χάσουν αυτήν την σπάνια ευκαιρία.
Πολλοί άνθρωποι είναι άγνωστοι με τη CBE. Για να το βάλει απλά, η CBE είναι εξοπλισμός προϋποθέσεων πελατών, δηλαδή τερματικός εξοπλισμός πελατών. 5g η CBE είναι η CBE βασισμένη στο δίκτυο 5G, στοχεύοντας να μετατρέψει το σήμα 5G και το σήμα WI-Fi η μια στην άλλη, που παρέχει στους καταναλωτές την πραγματική ασύρματη εξαιρετικά-οπτική ευρυζωνική εμπειρία ινών.
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η βιομηχανική ενότητα παγκόσμιου πρώτη 5G  0
Γιατί η CBE 5g θα επαναπροσδιορίσει το Διαδίκτυο της πύλης πραγμάτων;
Η έννοια της πύλης ακολουθεί τη λογική της πύλης κίνησης του δικτύου. Στο στάδιο ανάπτυξης του Διαδικτύου, μηχανές αναζήτησης, ικανοποιημένοι ιστοχώροι, τα κινητά apps είναι και ούτω καθεξής όλες οι πολύ μεγάλες πύλες κυκλοφορίας, και πολλές μεγάλες επιχειρήσεις γεννιούνται στα διαφορετικά στάδια αντίστοιχα. Στο στάδιο ανάπτυξης του Διαδικτύου των πραγμάτων, πολλοί άνθρωποι έχουν αγωνιστεί να βρούν τις νέες εισόδους κυκλοφορίας. Τα τελευταία χρόνια, η WI-Fi ήταν η θέση ότι η καθεμία άρπαξε στα προηγούμενα δύο έτη, ο έξυπνος ομιλητής έχει γίνει μια νέα θέση στο μέλλον, εάν η CBE 5g μπορεί να φέρει τις νέες εισόδους κυκλοφορίας, αξίζει και.
Στη μέση και πρόσφατη περίοδο της εποχής 4G, ο ρυθμός ανάπτυξης της ποσότητας σύνδεσης 4G υπερβαίνει το ρυθμό ανάπτυξης της WI-Fi λόγω της απεριόριστης πολιτικής δαπανών κυκλοφορίας των χειριστών. Κρινοντας από τη παρούσα κατάσταση, ακόμα κι αν η συχνότητα της χρησιμοποίησης της WI-Fi μειώνεται, είναι αδύνατο για τα έξυπνα τηλέφωνα να σταματηθεί η WI-Fi.
Ενώ στο πρώτο στάδιο της ανάπτυξης 5G, τα 1$α κύματα των μερισμάτων θα συγκομιστούν με κινητά τηλέφωνα 5G.
τα 2$α κύματα του επιδόματος θα κοστίσουν CBE 5g.
Κανένας έξυπνη τηλέφωνο θέματος, υπολογιστής ταμπλετών, lap-top, υπολογιστής γραφείου, τηλεόραση, vehicle-mounted οθόνη, κ.λπ., σύνολο ή μέρος τους δεν θα υποστηρίξουν την WI-Fi. Εντούτοις, η WI-Fi ανήκει στην τεχνολογία επικοινωνιών του τοπικού LAN, η οποία πρέπει να συνδυαστεί με την ωχρή τεχνολογία επικοινωνιών προκειμένου να δοθεί το πλήρες παιχνίδι στην αξία της.
Στην εποχή 5G, με την προϋπόθεση ότι κάθε τερματικό δεν έχει φορτώσει άμεσα τη λειτουργία 5G, εάν τα υπάρχοντα προϊόντα και τα καινοτόμα προϊόντα θέλουν να πραγματοποιήσουν την ικανοποιημένη καινοτομία με τη βοήθεια του δικτύου 5G, το φορτίο θα αφορήσει τη CBE 5g.
5g η CBE θα αντικαταστήσει τη οπτική ίνα
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η βιομηχανική ενότητα παγκόσμιου πρώτη 5G  1
Οι οικογένειες και τα γραφεία χωρίς πρόσβαση οπτικών ινών μπορούν να πραγματοποιήσουν την ευρυζωνική πρόσβαση Διαδικτύου με χαμηλότερο κόστος.
Οι χώρες ή περιοχή με το αδύνατο ευρυζωνικό ίδρυμα μπορούν γρήγορα να εφαρμόσουν την πρόσβαση μεγάλου Διαδικτύου.
Στις πόλεις ή τις οικογένειες με μια στερεά ευρυζωνική βάση, οι χειριστές είναι τα καλύτερα μέσα να καταληφθεί το έδαφος των ανταγωνιστών.
Το δικαίωμα προτίμησης του ικανοποιημένου φορέα παροχής υπηρεσιών Διαδικτύου των πόρων εισόδων θα προωθήσει τη γρήγορη αποδοχή των καταναλωτών.
Η μεταρρύθμιση του κοινωνικού τρόπου και η καινοτομία των ενσωματωμένων μέσων παρέχουν το άφθονο διάστημα φαντασίας για τη διασύνδεση όλων.

Στις 25 Οκτωβρίου, ZBT έμαθε από τα μέλη των χειριστών ότι οι τρεις σημαντικοί χειριστές θα απελευθέρωναν επίσημα τη συσκευασία 5G στις 31 Οκτωβρίου. Στο πρωί της 31ης Οκτωβρίου, η εμπορική τελετή έναρξης 5G θα διοργανωθεί στο ανοίγοντας φόρουμ των διεθνών πληροφοριών της Κίνας και της έκθεσης επικοινωνίας το 2019. Αυτή τη στιγμή, ο αριθμός χρηστών επιφύλαξης συσκευασίας 5G που κατέχουν οι τρεις σημαντικοί χειριστές έχει υπερβεί.
Από την άποψη των δαπανών 5G, οι χειριστές εξέφρασαν την ελπίδα τους να αλλάξουν τον τρόπο τιμολόγησης 4G's βασισμένο κυρίως στην ενιαία διάσταση κυκλοφορίας, που παρέχει την πολυ-διάσταση, πολλαπλού τρόπου τιμολόγηση, ώστε να προωθηθεί η εφαρμογή 5G σε ένα ευρύτερο φάσμα και περισσότερων τομέων σε όλες τις πτυχές και να πραγματοποιηθεί η μεγαλύτερη αξία 5G.
Από την άποψη του δικτύου 5G, σύμφωνα με τον πιό πρόσφατο δελτί ειδήσεων από το Υπουργείο τεχνολογίας βιομηχανίας και πληροφοριών, περισσότερους από 80 χιλιάες σταθμούς βάσης 5G έχουν ανοίξει στη χώρα μας, και υπολογίζεται ότι ως τα τέλη του 2019, περισσότεροι από 130 χιλιάες σταθμοί βάσης 5G θα είναι ανοιγμένοι σε εθνικό επίπεδο. Εμπορικά σήματα επικρατόντων τα κινητά τηλεφώνων όπως Huawei, ZTE και vivo έχουν προωθήσει τα εμπορικά τερματικά 5G.
Στο μέλλον, on-line και off-$l*line θα είναι ένα δίκτυο. Οι πλατφόρμες κίνησης του δικτύου θα εμφανιστούν σε απευθείας σύνδεση και σε μη απευθείας σύνδεση. Η εμφάνιση της βιομηχανικής ενότητας Huawei 5G θα πυροδοτήσει την αίτηση της βιομηχανίας 5G, θα προωθήσει την παραδοσιακή βιομηχανία για να ολοκληρώσει τη «ψηφιακή αλλαγή πεταλούδων», και θα θέσει στερεά θεμέλια για την είσοδο της νέας εποχής όλης της έξυπνης ένωσης πραγμάτων.
Σαν έναν από τους πρώτους σφαιρικούς συνεργάτες της βιομηχανικής ενότητας Huawei 5G, Co. ηλεκτρονικής Shenzhen zhibotong, το ΕΠΕ είναι ένας από τους πιό πρώτους εσωτερικούς διάσημους κατασκευαστές που συμμετέχονται στο σχέδιο, την έρευνα και την ανάπτυξη και την παραγωγή ασύρματου Διαδικτύου του εξοπλισμού επικοινωνίας πραγμάτων, την εστίαση στο cOem και την παραγωγή ODM για σημαντικά εσωτερικά ασύρματα εμπορικά σήματα επικοινωνίας.
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η βιομηχανική ενότητα παγκόσμιου πρώτη 5G  2
Κατά τη διάρκεια των ετών, έχει προωθήσει διαδοχικά πολλά είδη προϊόντων, όπως η εγχώρια δρομολόγηση, βιομηχανική δρομολόγηση 4G, ασύρματη πύλη, γέφυρα AP, MEMS/GPON, μετασχηματιστής και ούτω καθεξής. Η ηλεκτρονική Zhibotong υποστηρίζει την ειλικρίνεια, συνεργασία και win-win, και εμμένει πάντα στην έννοια προϊόντων υψηλού - η ποιότητα και η υψηλή απόδοση δαπανών, που παρέχει στους πελάτες τον καινοτόμο, ανοικτό, εύκαμπτο και ασφαλή εξοπλισμό δικτύων και τις σταθερές, αξιόπιστες, ασφαλείς και αξιόπιστες, βιώσιμες υπηρεσίες συστημάτων διαχείρισης πλατφορμών σύννεφων αναπροσαρμογών, αυτό αναμένονται για να χτίσουν ένα υγιές και καλοκάγαθο βιομηχανικό οικοσύστημα. Αυτήν την περίοδο, η έρευνα και η ανάπτυξη της CBE ZBT 5g είναι στο τελικό εξεταστικό στάδιο, και θεωρείται ότι θα απελευθερωθεί επίσημα σύντομα. Παρακαλώ μείνετε συντονισμένος!
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η βιομηχανική ενότητα παγκόσμιου πρώτη 5G  3

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας 5G ασύρματος δρομολογητής Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2019-2023 zbtlink.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.