Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Για να βελτιώσετε το περιβάλλον δικτύων, χρειάζεστε ένα WiFi 6 Routei
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755--29567380
Επαφή τώρα

Για να βελτιώσετε το περιβάλλον δικτύων, χρειάζεστε ένα WiFi 6 Routei

2021-07-05

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Για να βελτιώσετε το περιβάλλον δικτύων, χρειάζεστε ένα WiFi 6 Routei

 

- Οι ευφυείς συσκευές στηρίζονται στους δρομολογητές, έτσι είναι απαραίτητο να βελτιωθεί το περιβάλλον δικτύων

 

 

WiFi6 δρομολογητής

Σωστή επιλογή δρομολογητών

 


 

Σήμερα, οι δρομολογητές διαδραματίζουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην οικογένεια. Εκτός από τα καθημερινά κινητά τηλέφωνα, lap-top, κάνοντας σερφ το Διαδίκτυο, παίζοντας τα παιχνίδια, μαθαίνοντας και εργαζόμενος μέσω των δρομολογητών, πολλές ευφυείς συσκευές στηρίζονται επίσης στους δρομολογητές για να λειτουργήσουν, έτσι είναι επιτακτικό να βελτιωθεί το περιβάλλον δικτύων.


Τώρα, οι πρόσφατα προωθημένοι δρομολογητές είναι όλοι οι δρομολογητές που υποστηρίζουν WiFi 6. Έναντι της προηγούμενης γενεάς WiFi 5 η ασύρματη τεχνολογία, WiFi 6 έχει βελτιωθεί σημαντικά, με μια μέγιστη ταχύτητα 9.6Gbps. Έχει τη σημαντική απόδοση στον αριθμό συνδεδεμένων συσκευών, σταθερότητας μετάδοσης και κατανάλωσης ισχύος, που γίνονται το πλεονέκτημα πυρήνων της μελλοντικής τεχνολογίας δικτύων.

Ποια είναι τα συγκεκριμένα πλεονεκτήματα WiFi 6 τεχνολογία; Πάρτε έναν κατάλογο.

 


 

- Τυποποιημένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της WI-Fi 6

 

Τα τυποποιημένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα WiFi 6 περιλαμβάνουν OFDMA, MU-MIMO, το qam 1024 και πολλές άλλες παραμέτρους. Μόνο με αυτούς μπορεί WiFi 6 να θεωρηθεί όπως «αληθινός». Μόνο ένα μέρος ή μια άκρη είναι ονομαστικό WiFi 6, που είναι συχνά παρόμοιο με την ενισχυμένη έκδοση WiFi 5, αλλά δεν μπορεί να απολαύσει την καλή επίδραση πραγματικού WiFi 6.

 


 

- Ofdma&mu-MIMO

 

OFDMA μπορεί να διαιρέσει το ασύρματο κανάλι σε διάφορα υπο- κανάλια, και να διαιρέσει τα στοιχεία σε μικρότερους φραγμούς των πόρων για τη διαχείριση και τη μετάδοση. Ακριβώς όπως τη φόρτωση αυτοκινήτων, σε wifi5 η εποχή, μόνο ενός κομματιού των αγαθών μπορεί να φορτωθεί, ακόμα κι αν τα αγαθά είναι πολύ μικρά, με συνέπεια μια απώλεια των πόρων δεν μπορεί να ελεγχθεί. Στην εποχή wifi6, τα φορτηγά μπορούν να μεταφέρουν διαφορετικά εμπορεύματα και να αξιοποιήσουν πλήρως το διάστημα. Επιπλέον, τα πολλαπλάσια τερματικά σε κάθε περίοδο αναχωρούν στον παράλληλο χωρίς αναμονή στη γραμμή, η οποία βελτιώνει πολύ την αποδοτικότητα. Επιπλέον, OFDMA έχει την ισχυρή δυνατότητα επεξεργασίας για τα πολλαπλών διαδρομών σήματα, και το τερματικό θα επιλέξει τα υπο- κανάλια με την καλή ασύρματη εκτέλεση για να διαβιβάσει την επικοινωνία δύναμης, έτσι έχει επίσης τα χαρακτηριστικά της επέκτασης της κάλυψης και της βελτίωσης της ποιότητας κάλυψης.

 

MU-MIMO, γνωστό επίσης όπως πολλών χρηστών, πολυ έξω, πολυ μέσα, είναι πραγματικά η τεχνολογία της ταυτόχρονης επικοινωνίας μεταξύ του δρομολογητή και του πολυ τερματικού. Το WiFi 5 δρομολογητής έχει μόνο 4 × 4 κατιούσα σύνδεση MU-MIMO Το WiFi 6 μπορεί να υποστηρίξει μέχρι 8 × 8 MU-MIMO αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο WiFi 5 δρομολογητής μεταφορτώνει πάντα γρήγορα και φορτώνει αργά. Έτσι κατά επιλογή WiFi 6 το δρομολογητής, επιλέγοντας την υψηλότερες ανερχόμενη ζεύξη και την κατιούσα σύνδεση σύμφωνα με τις ανάγκες σας μπορεί να λύσει το πρόβλημα εύρους ζώνης των πολλαπλάσιων συσκευών που έχουν πρόσβαση συγχρόνως.
Τέλος, WiFi 6 εύρος ζώνης καναλιών υποστηρίξεων 160MHz δρομολογητών. Με την υποστήριξη του qam 1024, περισσότερες πληροφορίες μπορούν να διαβιβαστούν κάτω από το ίδιο σήμα, το οποίο βελτιώνει πολύ τη συνολική ρυθμοαπόδοση στοιχείων. Αυτό είναι επίσης ο λόγος για τον οποίο WiFi 6 δρομολογητής έχει το υψηλότερο εύρος ζώνης.
Λέγοντας τόσο μεγάλο μέρος, πιστεύω ότι έχετε περισσότερη γνώση για WiFi 6 τεχνολογία από πριν. Οι τόσο ενδιαφερόμενοι φίλοι θα ρωτήσουν, να θελήσουν να αγοράσουν ένα WiFi 6 δρομολογητής πώς να επιλέξουν; Τι θα έπρεπε να πληρώσουμε στην προσοχή; Μιλήστε για το λεπτομερώς.

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Για να βελτιώσετε το περιβάλλον δικτύων, χρειάζεστε ένα WiFi 6 Routei  0

 


 

-01

- Η απόδοση καθορίζει την ταχύτητα δικτύων

 

Ο δρομολογητής μπορεί να βελτιστοποιήσει το δίκτυο, το οποίο απεικονίζεται κυρίως στον αλγόριθμο και την απόδοση υλικού του δρομολογητή. Η απόδοση των παραμέτρων δρομολογητών ποικίλλει πολύ, αλλά για τις πραγματικές ανάγκες των χρηστών, ο απλούστερος δείκτης είναι το ποσοστό συναγωνισμού. Εάν η αξία είναι υψηλή, η ταχύτητα δικτύων θα είναι ομαλή και ανησυχία ελεύθερη. Εάν η αξία είναι πάρα πολύ χαμηλή, η πραγματική ταχύτητα δικτύων θα επηρεαστεί, και το κέρδος δεν αξίζει απώλεια. Z100 του Zhibotong, z200, Z600, S600 και άλλο WiFi 6 δρομολογητές έχουν τέσσερις επεξεργαστές πυρήνων με τη διπλή συχνότητα Gigabit Το υψηλό σημείο WiFi 6 προϊόντα σας δίνει την καλύτερη εμπειρία Διαδικτύου.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Για να βελτιώσετε το περιβάλλον δικτύων, χρειάζεστε ένα WiFi 6 Routei  1

 

 

 

-02

- Βελτιστοποίηση των τηλεοπτικών παιχνιδιών

 

Όσο καλύτερος ο αλγόριθμος και τόσο καλύτερη η απόδοση υλικού, τόσο προφανέστερη η επίδραση βελτιστοποίησης σχετικά με το δίκτυο. Στην πραγματικότητα, πολλοί χρήστες θέλουν μια ομαλή ταχύτητα δικτύων για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των ε-αθλητικών παιχνιδιών όταν αγοράζουν μερικούς δρομολογητές υψηλών σημείων. Σε τελευταία ανάλυση, κανένας δεν θέλει να ανοίξει μια μαύρη κάρτα στο σπίτι, αλλά επιπλήττονται από τους συμπαίκτες τους.
Κατόπιν χρειαζόμαστε το δρομολογητή wifi6 για να κάνουμε τη σε βάθος βελτιστοποίηση στα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν πολλοί αποκαλούμενοι ε-αθλητικοί δρομολογητές στην αγορά, αλλά λίγοι από τους μπορούν πραγματικά να επιτύχουν τη σε βάθος βελτιστοποίηση για τα ε-αθλητικά παιχνίδια. Το Zhibotong WiFi 6 δρομολογητής έχει τον ενσωματωμένο κινητό τρόπο ε-ανταγωνισμού παιχνιδιών, ο οποίος σας βοηθά να γίνετε ο βασιλιάς μετά από την εμπειρία.

 

Επιπλέον, πολλές διαδρομές έχουν την επιτάχυνση υλικού. Παραδείγματος χάριν, zhibotong WiFi 6 δρομολογητής είναι εξοπλισμένο με τη διπλή ζώνη + ΩΧΡΟΣ/συνδυασμός λιμένων συνάθροισης του τοπικού LAN για να πραγματοποιήσει την αλληλεπίδραση ρευμάτων στοιχείων Gigabit. Κανένα θέμα που ο εισόδου-εξόδου τρόπος, αυτό μπορεί εύκολα να συμπιέσει όλη την απόδοση WiFi 6

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Για να βελτιώσετε το περιβάλλον δικτύων, χρειάζεστε ένα WiFi 6 Routei  2

 

 

 

-03

- Η πλήρης εφαρμογή σκηνής του σε απευθείας σύνδεση ελέγχου κατηγορίας, γραφείων και της κυκλοφορίας είναι εξίσου σημαντική

 

Εκτός από τα παιχνίδια, WiFi 6 δρομολογητής πρέπει επίσης να ικανοποιήσει τις ανάγκες εργασίας και μελέτης ολόκληρης της οικογένειας. Στην περίπτωση της σταθερής ταχύτητας δικτύων, εάν το υπόλοιπο εύρος ζώνης μπορεί να διατεθεί στη θέση όπου χρειάζεται. Παραδείγματος χάριν, έχοντας τα παιδιά on-line στο σπίτι Όταν ο μπαμπάς πρέπει να εργαστεί on-line Κατά mom τη χάραξη της επίδειξης, κ.λπ.

 

ZBT WiFi 6 δρομολογητής μπορεί να λύσει τα ανωτέρω προβλήματα μέσω της διοικητικής (QoS) λειτουργίας εύρους ζώνης, που επιτρέπει στους χρήστες για να ρυθμίσει την προτεραιότητα δικτύων σύμφωνα με τα σενάρια χρήσης, και καλά να ταιριάξει με app κάτω από τα διαφορετικά σενάρια για να επιτύχει τη βελτιστοποίηση δικτύων, και να επιτύχει την ανώτερη εμπειρία, συμπεριλαμβανομένων των παιχνιδιών, ρέοντας μέσα, Υπουργείο Εσωτερικών, on-line που μαθαίνουν, ξεφύλλισμα Ιστού, μετάδοση αρχείων, κ.λπ. Ο προετοιμασμένος τρόπος μπορεί να ρυθμιστεί σε πραγματικό - χρόνος, ο οποίος είναι πολύ κατάλληλος.
Παραδείγματος χάριν, ο σε απευθείας σύνδεση τρόπος εκμάθησης, όπως νέοι Ασιάτης, XRS και 51talk, μπορεί να επιταχυνθεί άμεσα. Εάν η μητέρα σας επιθυμεί τα βίντεο, μπορείτε να θέσετε τον τηλεοπτικό τρόπο μέσων, όπως το βίντεο Tencent, Bili και ούτω καθεξής. Κάτω από τον τρόπο γραφείων, wechat, το κάρφωμα και Tencent οι συνεδριάσεις των επιχειρήσεων έχουν επιταχυνθεί επίσης και έχουν βελτιστοποιηθεί για να πραγματοποιήσουν μια βασική βελτιστοποίηση από τη λειτουργία για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες ολόκληρης της οικογένειας.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Για να βελτιώσετε το περιβάλλον δικτύων, χρειάζεστε ένα WiFi 6 Routei  3

 


 

Η λειτουργία γονικού ελέγχου είναι επίσης ένας σημαντικός δείκτης WiFi 6 αγορά δρομολογητών. Αυτή τη στιγμή, το περισσότερο WiFi 6 δρομολογητές στην αγορά μπορεί να ελέγξει χρόνο και τον εξοπλισμό των παιδιών το σε απευθείας σύνδεση από την άποψη APP της λειτουργίας. Αξίζει ότι zhibotong WiFi 6 δρομολογητής μπορεί επίσης να εμποδίσει το περιεχόμενο, όπως οι ενήλικοι, βία, που παίζει και ούτω καθεξής, ώστε να πραγματοποιηθεί το σημείο για να δείξει τον αποκλεισμό και να εξασφαλιστεί η ασφάλεια της πρόσβασης Διαδικτύου των παιδιών.

 

 

5G και WiFi 6 είναι αναμφισβήτητα τα καυτά σημεία της ανάπτυξης τεχνολογίας δικτύων στο κοντινό μέλλον. Με τη βαθμιαία ανάπτυξη της τεχνολογίας, οι καταναλωτές βλέπουν όλο και περισσότερες τελικές συσκευές χρησιμοποιώντας αυτές τις δύο τεχνολογίες στην αγορά. Εάν θέλετε να βελτιώσετε το περιβάλλον δικτύων, μπορείτε επίσης να δώσετε προσοχή σε το.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Για να βελτιώσετε το περιβάλλον δικτύων, χρειάζεστε ένα WiFi 6 Routei  4

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας 5G ασύρματος δρομολογητής Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2019-2023 zbtlink.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.