Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου wifi6 έχει γίνει μια αναπόφευκτη αντικατάσταση για wifi5, και το Z600 έρχεται σε ισχυρό.
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755--29567380
Επαφή τώρα

wifi6 έχει γίνει μια αναπόφευκτη αντικατάσταση για wifi5, και το Z600 έρχεται σε ισχυρό.

2021-04-15

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου wifi6 έχει γίνει μια αναπόφευκτη αντικατάσταση για wifi5, και το Z600 έρχεται σε ισχυρό.

Με τις νεώτερες επαναλήψεις του wifi, υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι wifi6, που μπήκε μόλις στην αγορά, είναι αναγκασμένο να πετάξει στα ύψη, με τις γρήγορες ταχύτητες μεταφοράς, υποστήριξη για τους πολλαπλάσιους χρήστες συγχρόνως, και προ πάντων, μη ακριβός, το οποίο είναι η πρόοδος της The Times. Η ταχύτητα είναι α πρέπει για όλες τις κοινωνικές τάξεις, και wifi6 ακριβώς περίπου ανταποκρίνεται το καθένα στα πρότυπα.

 

Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ WiFi6 και WiFi5;τα τελευταία νέα της εταιρείας για wifi6 έχει γίνει μια αναπόφευκτη αντικατάσταση για wifi5, και το Z600 έρχεται σε ισχυρό.  0

    

 

Έναντι WiFi5, WiFi6 αυξάνει την ταχύτητα Διαδικτύου από για 30% από τον αρχικό. Το WiFi6 υποστηρίζει 1024-QAM, υψηλότερο από WiFi5 256-QAM, με την υψηλότερη ικανότητα στοιχείων, το οποίο σημαίνει την υψηλότερη ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων. Η ζώνη WiFi5 συχνότητας περιλαμβάνει μόνο 5GHz, ενώ WiFi6 καλύπτει 2.4/5GHz, πλήρης κάλυψη των αργόστροφων και μεγάλων συσκευών. η διαφορά στην κατανάλωση ισχύος μεταξύ WiFi6 και WiFi5 είναι επίσης σημαντική. Με την τεχνολογία WiFi6, ο ασύρματος δρομολογητής θα διαπραγματευτεί με το τερματικό στο συγχρονισμό WiFi να επιτύχει ξυπνήστε κατόπιν παραγγελίας ξυπνήστε, ενώ ο άλλος χρόνος ύπνου δεν είναι κατανάλωση δύναμης.

 

Δρομολογητής Z600 ZBT WiFi6.τα τελευταία νέα της εταιρείας για wifi6 έχει γίνει μια αναπόφευκτη αντικατάσταση για wifi5, και το Z600 έρχεται σε ισχυρό.  1

 

Ο δρομολογητής Z600 WiFi6 είναι ένα τσιπ Qualcomm 5 πυρήνων με την ξεχυμένος σαν θάλασσα απόδοση, 24 ώρες χωρίς ρίψη της σύνδεσης εξαιρετικά γρήγορο δίκτυο, 10 δευτερόλεπτα για να μεταφορτώσει το βίντεο HD χαμηλή λανθάνουσα κατάσταση, ομαλότερο τυχερό παιχνίδι για 5 ανθρώπους ολική κάλυψη, εύκολη να διασχίσει 3 τοίχους.

 

 

WiFi6 νέα πρότυπα, υψηλή ταχύτητα, χαμηλή λανθάνουσα κατάσταση, ασφάλεια.

 

 

Το Z600 υποστηρίζει τη νέα γενιά OFDMA, 11AX, τεχνολογία διαμόρφωσης 10240AM, 2.4G και η διπλός-ταινία 5G ταυτόχρονα, μπορεί να παρέχει το ασύρματο ποσοστό 1800M, έναντι WI-Fi5 του δρομολογητή, λανθάνουσα κατάσταση δικτύων που μειώνεται από το 2/3, multiplayer χαράσσοντας, το δράμα διακοπών πρέπει να επιλέξει.
Ο δρομολογητής Z600 WiFi6 υποστηρίζει την τεχνολογία IPv6 και τη δίπλα δίπλα συνεργασία σύννεφων για να εμποδίσει τους παράνομους ιστοχώρους και να κρατήσει ασφαλή σε απευθείας σύνδεση παιδιών σας.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για wifi6 έχει γίνει μια αναπόφευκτη αντικατάσταση για wifi5, και το Z600 έρχεται σε ισχυρό.  2

Το ισχυρό τσιπ επιχείρηση-κατηγορίας του Qualcomm και ανεξάρτητο NPU δεν εξασφαλίζουν καμία πεταγμένη σύνδεση.

 

 

Το υψηλής απόδοσης τσιπ επιχείρηση-κατηγορίας 5 πυρήνων του Qualcomm με έναν ισχυρό 5 πυρήνα 1.2GHz ΚΜΕ και 1.5GHz NPU για τον ανεξάρτητο υπολογισμό εξασφαλίζει σταθερές συνδέσεις εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο χωρίς ρίψη των συνδέσεων. Συνδυασμένο με 256MB της μνήμης, μπορεί ταυτόχρονα να συναντήσει τη σύνδεση 120 συσκευών, που εγγυάται τη σταθερές σύνδεση και τη μεγάλη ταχύτητα κάνοντας σερφ για να ικανοποιήσει ανάγκη του σύγχρονου έξυπνου σπιτιού.

 

 

4-τρόπος δικτύωση κεραιών, ολόκληρη κάλυψη σημάτων σπιτιών χωρίς αδιέξοδα.τα τελευταία νέα της εταιρείας για wifi6 έχει γίνει μια αναπόφευκτη αντικατάσταση για wifi5, και το Z600 έρχεται σε ισχυρό.  3

 

 

το κέρδος 4 δύναμης μέχρι τις πανκατευθυντικές κεραίες 5dBi 2.4GHz, υποστηρίζει την πολλαπλάσια δικτύωση πλέγματος, ακόμη και στα μεγάλα σπίτια και οι πολλαπλάσιοι τοίχοι, μπορούν εύκολα να καλύψουν ολόκληρο το σήμα σπιτιών. Υποστηρίξτε την τεχνολογία MU-MIMO, που επιτρέπει στα πολλαπλάσια τερματικά για να μοιραστεί το κανάλι συγχρόνως, και δεν υπάρχει καμία καθυστέρηση όταν χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα τα πολλαπλάσια τερματικά.

Υποστηρίζει τον κινητό APP έλεγχο για να επιτύχει ποικίλη διαχείριση WiFi, διακόπτης WiFi, όνομα αλλαγής/κωδικός πρόσβασης/μέθοδος κρυπτογράφησης, τροποποιεί τη δύναμη σημάτων, την έναρξη WPS, το δείκτη δρομολογητών διακοπτών, τη βελτιστοποίηση καναλιών, το καινούριο ξεκίνημα συσκευών και άλλες διαδικασίες, οι οποίοι μπορούν να γίνουν από μέσης ηλικίας και τους ηλικιωμένους ανθρώπους με το ένα χτυπούν.

Η εμφάνιση του δρομολογητή Z600 WiFi6 όχι μόνο επιταχύνει την ταχύτητα μετάδοσης στοιχείων, αλλά και παίρνει μια μεγάλη βελτίωση στη μείωση της κατανάλωσης ισχύος καθώς επίσης και της ασφάλειας. Θα φέρει επίσης περισσότερη ευκολία στον τρόπο ζωής μας.


 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας 5G ασύρματος δρομολογητής Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2019-2023 zbtlink.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.