Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Ο δρομολογητής οχημάτων ZBT 4G χρησιμοποιείται ευρέως στα ξένα προγράμματα rv
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755--29567380
Επαφή τώρα

Ο δρομολογητής οχημάτων ZBT 4G χρησιμοποιείται ευρέως στα ξένα προγράμματα rv

2019-12-30

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Ο δρομολογητής οχημάτων ZBT 4G χρησιμοποιείται ευρέως στα ξένα προγράμματα rv

Υπόβαθρο ανάπτυξης προϊόντος:

Τα αυτοκίνητα είναι επιρρεπή σε γεγονότα όπως η απώλεια ή η ζημία των αγαθών κατά μήκος του τρόπου, και παράνομες διαδικασίες των οδηγών. Αν και πολλά οχήματα είναι αυτήν την περίοδο εξοπλισμένα με τα τοποθετώντας συστήματα ΠΣΤ, τα οποία μπορούν να εφαρμόσουν τη ναυσιπλοΐα οχημάτων και σχεδιασμός των λειτουργιών, δεν μπορούν να ελέγξουν την ολόκληρη διαδικασία σε πραγματικό - χρόνος. Σε περίπτωση ατυχήματος ασφάλειας, δεν είναι δυνατό να ληφθούν τα αποτελεσματικά μέτρα που θεραπεύουν εγκαίρως.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο δρομολογητής οχημάτων ZBT 4G χρησιμοποιείται ευρέως στα ξένα προγράμματα rv 0

λύσεις:

Με την εγκατάσταση ενός επί του σκάφους συστήματος παρακολούθησης σε ένα όχημα φορτίου, τα ανωτέρω προβλήματα μπορούν να λυθούν αποτελεσματικά. Έναντι του αυτήν την περίοδο ευρέως χρησιμοποιημένου συστήματος ΠΣΤ, το επί του σκάφους σύστημα παρακολούθησης μπορεί όχι μόνο να ακολουθήσει και να καταγράψει τη γεωγραφική θέση του οχήματος, αλλά και το όργανο ελέγχου και να καταγράψει την ολόκληρη διαδικασία της μεταφοράς φορτίου και της φόρτωσης και της εκφόρτωσης για να αποτρέψει την απώλεια φορτίου. Με το ασύρματο σύστημα παρακολούθησης 4G, οι διευθυντές και οι πελάτες μπορούν να καταλάβουν τη γεωγραφική θέση θέσης και μεταφορών των αγαθών σε πραγματικό - χρόνος μέσω των υπολογιστών ή των κινητών τηλεφώνων, να παρέχουν στους πελάτες τις καλύτερες υπηρεσίες, και να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων διοικητικών μεριμνών.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο δρομολογητής οχημάτων ZBT 4G χρησιμοποιείται ευρέως στα ξένα προγράμματα rv 1

Το όχημα 4G Zhibotong που καθοδηγεί τα προϊόντα σειράς WE1206, που εξοπλίζονται με τις ενότητες επικοινωνίας Huawei 4G, έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στα ξένα προγράμματα οχημάτων μετά από τα έτη συσσώρευσης. Παραδείγματος χάριν, συνεργαστήκαμε με την αμερικανική επιχείρηση τμημάτων rv Lippert και οι αυστραλιανές επιχειρήσεις rv για να εγκαταστήσουν τα προϊόντα WE1206 μέσα στο rv, αυτό παρέχουν 4G στην υπηρεσία σημάτων WIFI για το rv, το οποίο λύνει βολικά το πρόβλημα της κινητής σύνδεσης δικτύων παρέχει τον προσαρμοσμένο εξοπλισμό δρομολόγησης οχημάτων WG259 για τη νιγηριανή κυβέρνηση, εγκαθιστά τους δρομολογητές οχημάτων 4G για όλα τα τοπικά συστήματα κίνησης λεωφορείων, και τα όργανα ελέγχου και 4G που μεταπηδούν στις εφαρμογές WIFI λύνουν την ανάγκη του επιβάτη για την ασύρματη δικτύωση κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του λεωφορείου, και μειώνουν τους κρυμμένους κινδύνους ασφάλειας κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του λεωφορείου.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο δρομολογητής οχημάτων ZBT 4G χρησιμοποιείται ευρέως στα ξένα προγράμματα rv 2

Κατεύθυνση εφαρμογής:

1: Ασύρματο σύστημα δικτύωσης λεωφορείων

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο δρομολογητής οχημάτων ZBT 4G χρησιμοποιείται ευρέως στα ξένα προγράμματα rv 3

Η παραδοσιακή βιομηχανία λεωφορείων δεν έχει υιοθετήσει ένα τηλεοπτικό σύστημα παρακολούθησης, το οποίο δεν μπορεί να επιλύσει αποτελεσματικά τον έλεγχο δημόσια ασφαλείας στα λεωφορεία, τη διαφυγή τιμής επιβατών οργάνων ελέγχου και το εισιτήριο κλέβοντας από τους οδηγούς και τους επιβάτες. Τα τροχαία ατυχήματα όπως οι γρατσουνιές ή οι συγκρούσεις οχημάτων εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του οχήματος, και η ευθύνη για το ατύχημα δεν μπορεί να προσδιοριστεί κατόπιν επιπλέον, ο κεντρικός επόπτης δεν μπορεί να πιάσει τη θέση λειτουργίας του τελικού υποσυστήματος οχημάτων σε πραγματικό - ο χρόνος, και η λειτουργία οχημάτων λεωφορείων είναι στην κατάσταση «αόρατος και μη ακουόμενος» πίσω.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο δρομολογητής οχημάτων ZBT 4G χρησιμοποιείται ευρέως στα ξένα προγράμματα rv 4
Χάρτης σημείου ελέγχου λεωφορείων

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο δρομολογητής οχημάτων ZBT 4G χρησιμοποιείται ευρέως στα ξένα προγράμματα rv 5
Τοπολογία δικτύων ελέγχου λεωφορείων

Τα προϊόντα σειράς Zhibotong WE1206 έχουν χαρακτηριστικό του δικτύου περιοχών μεγάλων οχημάτων, ισχυρά στοιχεία - επεξεργασία, και εύκαμπτες ανάπτυξη και επέκταση. Παρέχουν τη μεγάλη ταχύτητα και εξασφαλίζουν δίκτυο για τα αυτοκίνητα και τα οχήματα υπηρεσιών μεταφορών για να συναντήσουν τα αστυνομικά οχήματα, τα οχήματα εντολής έκτακτης ανάγκης, τα οχήματα εφαρμοσμένης μηχανικής, τα ιατρικά οχήματα, και τα οχήματα διοικητικών μεριμνών. Οι κινητές απαιτήσεις μεγάλων δικτύων, συνδέω με μια σύννεφο-βασισμένη στον μακρινή διοικητική πλατφόρμα οχημάτων, παρέχουν το δίκτυο διοικητικών μεριμνών, την καταδίωξη προτερημάτων, το κινητό γραφείο, την εργασία κυβερνητικής ασφαλείας παντού και τη συνεχείς λειτουργία και τη επίβλεψη.

 

2: Ασύρματο σύστημα ελέγχου και δικτύωσης για τα οχήματα διοικητικών μεριμνών

 

Με τον αυξανόμενο αριθμό οχημάτων διοικητικών μεριμνών, ανάγκη επιχειρήσεων διοικητικών μεριμνών να ελέγξουν μακρινά τη σε πραγματικό χρόνο θέση και την εικόνα των φορτηγών προκειμένου να διευκολυνθούν η διαχείριση και ο σχεδιασμός. Αφότου εγκρίνεται το σχετικό προσωπικό του κέντρου ελέγχου και διαχείρισης από τον κεντρικό υπολογιστή κεντρικής διαχείρισης, μπορούν να συνδεθούν στην τηλεοπτική κεντρική πλατφόρμα υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου για να ελέγξουν τη σε πραγματικό χρόνο κατάσταση κάθε σημείου ελέγχου σε πραγματικό - χρόνος, και να επιβεβαιώσουν τη συγκεκριμένη θέση του οχήματος για τη λογική αποστολή.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο δρομολογητής οχημάτων ZBT 4G χρησιμοποιείται ευρέως στα ξένα προγράμματα rv 6

Χάρτης σημείου ελέγχου οχημάτων διοικητικών μεριμνών

Η εφαρμογή αντιτίθεται: οχήματα μεταφορών όπως ο καπνός, το πετρέλαιο, τα φάρμακα, τα τρόφιμα, τα ποτά, κ.λπ., για να αποτρέψει τη ζημία στα αγαθά, την κλοπή, τη ληστεία, τη μεταφορά των συσκευασιών, και τη επίβλεψη της μόνος-κλοπής οχήματα παράδοσης συσκευασίας των επιχειρήσεων και των ταχυδρομείων αγγελιαφόρων οχήματα μεταφορών των διάφορων πολύτιμων αγαθών και των επιχειρήσεων διοικητικών μεριμνών. Διάφορα άλλα αυτοκίνητα φορτίου

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο δρομολογητής οχημάτων ZBT 4G χρησιμοποιείται ευρέως στα ξένα προγράμματα rv 7

Τοπολογία δικτύωσης ελέγχου οχημάτων διοικητικών μεριμνών

 

3: Κινητά επιθεώρηση επιβολής νόμου και δίκτυο ελέγχου

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο δρομολογητής οχημάτων ZBT 4G χρησιμοποιείται ευρέως στα ξένα προγράμματα rv 8

Το vehicle-mounted ασύρματο τηλεοπτικό σύστημα παρακολούθησης εφαρμόζεται στις περιπόλους αστυνομίας, τις περιπόλους εθνικών οδών, τη επείγουσα απάντηση και την αστική επιβολή διοικητικού διοικητικού νόμου, κ.λπ. Έχει επιπτώσεις στη διαδικασία περιπόλου των οχημάτων υπηρεσιών και των βίντεο των ατυχημάτων/τις συναλλαγές σε ισχύ όπου το γεγονός εμφανίστηκε. Το όχημα 4G που καθοδηγεί τα προϊόντα σειράς WE1206 φορτώνεται στο σύστημα οπίσθιου μέρους μέσω του δικτύου 4G του χειριστή η ενότητα ΠΣΤ ενσωμάτωσε τη δρομολόγηση WE1206 ελέγχει τις συνθήκες οδήγησης των οχημάτων υπηρεσιών σε πραγματικό - χρόνος, προσδιορισμός θέσης οχημάτων, και οδηγώντας έλεγχος θέσης, τυποποιώντας τη συμπεριφορά οχημάτων εξασφαλίζοντας ασφάλεια υπηρεσιών Με WE1206, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τερματικό σημείου πρόσβασης ή πρόσβασης AP για να επιτύχει το γρήγορο επίτόπου ασύρματο δίκτυο μετάδοσης στοιχείων.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο δρομολογητής οχημάτων ZBT 4G χρησιμοποιείται ευρέως στα ξένα προγράμματα rv 9

Κινητές επιθεώρηση επιβολής νόμου και τοπολογία δικτύων ελέγχου

 

 

Για πολλά χρόνια, Huawei έχει καθιερώσει μια σταθερή συνεργασία με την ηλεκτρονική Zhibotong με υψηλό του - ποιότητα και υψηλά προϊόντα ενότητας επικοινωνίας σταθερότητας 4G.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο δρομολογητής οχημάτων ZBT 4G χρησιμοποιείται ευρέως στα ξένα προγράμματα rv 10

Το Huawei έχει λειτουργήσει στην ενότητα επικοινωνίας για περισσότερο από δέκα έτη. Από το 2003, Huawei έχει παράσχει 3G και 4G στα προϊόντα ενότητας και τις σχετικές τεχνικές υπηρεσίες στις διάφορες βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένης της ενότητας οχημάτων 5G που απελευθερώνεται τον Απρίλιο φέτος, και φέτος 10 τον Ιανουάριο, περισσότερες από 50 επιχειρήσεις επικοινωνίας ασύρματων δικτύων που οδηγούνται από Broadcom στις απελευθερωμένες βιομηχανία βιομηχανικές ενότητες 5G μια τιμή 999/κομμάτι. Οι ενότητες Huawei έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως στα σημειωματάρια, την τηλεοπτική επιτήρηση, τις εμπορικές επιδείξεις, τους κηφήνες, τις κινητές πληρωμές, και τους πιό απαιτητικούς αυτοκίνητοι, βιομηχανικοί καθοδηγώντας και άλλους τομείς, και έχουν παράσχει τις δεκάδες των εκατομμυρίων των συνδεδεμένων προϊόντων ενότητας για την ολόκληρη βιομηχανία. Με την άριστη ποιότητα, την καλή υπηρεσία και την ισχυρή ανεξάρτητη καινοτομία, έχει διαμορφώσει μια φήμη μεταξύ των συνεργατών και των πελατών.


Με βάση την ανοικτή έννοια «της κατοχής των φίλων και του μέλλοντος», Huawei είναι δεσμευμένο να επεκτείνει τους συνεργάτες του πιό ανοιχτά και τη δημιουργία ενός ανοικτότερου οικοσυστήματος συνεργασίας, και συνεχίζει να ενώνει περισσότερους συνεργάτες για να εισαγάγει την εποχή του Διαδικτύου όλων. Πιστεύουμε ότι με τη συνεχή επιτάχυνση της διαδικασίας εμπορευματοποίησης 5G, βασισμένη στην έννοια συνεργασίας της «ισχυρής συμμαχίας, το αμοιβαίο όφελος,» η ηλεκτρονική Zhibotong και η συνεργασία Huawei θα γίνουν πιό κοντά και θα συμβάλουν από κοινού στην ανάπτυξη της βιομηχανίας 5G της Κίνας.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας 5G ασύρματος δρομολογητής Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2019-2023 zbtlink.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.