Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Zhibotong 750M διπλός-ταινία ταυτόχρονο όριο-τοποθετημένο AP522
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755--29567380
Επαφή τώρα

Zhibotong 750M διπλός-ταινία ταυτόχρονο όριο-τοποθετημένο AP522

2020-07-14

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Zhibotong 750M διπλός-ταινία ταυτόχρονο όριο-τοποθετημένο AP522

Όριο-τοποθετημένο το AP522 AP είναι ένα όριο-τοποθετημένο προϊόν πρόσβασης WiFi υψηλός-κάλυψης που δημιουργείται από Zhibotong για τις επιχειρησιακές ανάγκες πρόσβασης WLAN των ξενοδοχείων, των επιχειρήσεων, και των βιλών.
Τα πρότυπα υποστήριξης IEEE802.11ac, παρέχουν το ασύρματο ποσοστό μετάδοσης στοιχείων μέχρι 750Mbps. Χρησιμοποιώντας την ταυτόχρονη τεχνολογία διπλός-ταινιών για να αποφύγει την παρέμβαση, ο ενισχυτής δύναμης διπλός-ταινιών, ισχυρός μέσω του τοίχου, για να παρέχει στους χρήστες μεταφορτώνει γρηγορότερα, ομαλότερη τηλεοπτική και σε απευθείας σύνδεση εμπειρία τυχερού παιχνιδιού, ενώ η ενσωμάτωση των δρομολογητών και των ασύρματων σημείων πρόσβασης, που παρέχουν την πολύ κατάλληλη και περιεκτική διαχείριση δικτύου λειτουργεί.
Η συσκευή υποστηρίζει το έλεγχο προσπέλασης και το φιλτράρισμα διευθύνσεων της MAC, υποστηρίζει το ραδιόφωνο σχεδιάζοντας, να κατασκοπεύσει IGMP λειτουργία, πολλαπλής διανομής ποσοστό (Mbps), τύπος προλόγου, κατώτατο όριο RTS που θέτει, διάστημα DTIM, διάστημα σημάτων, λειτουργία έκρηξης TX, WMM APSDτα τελευταία νέα της εταιρείας για Zhibotong 750M διπλός-ταινία ταυτόχρονο όριο-τοποθετημένο AP522  0

AP522 μπορεί να εγκατασταθεί άμεσα στο ανώτατο όριο
Δεν έχει επιπτώσεις στο ύφος διακοσμήσεων

Γενική ομορφιά

 

Ισχυρή απόδοση
Zbt-AP522 εγκρίνει το αμερικανικό πρόγραμμα Qualcomm (Qualcomm) QCA9531+QCA9887. Η πιό πρόσφατη τεχνολογία 802.11n/ac είναι οπίσθια - το συμβατό σύστημα με τα πρότυπα IEEE802.11b/g/ac, και το μέγιστο ασύρματο ποσοστό μετάδοσης είναι μέχρι 750Mbps, φέρνοντας σας μια καλύτερη εμπειρία Διαδικτύου. Η θεωρητική κάλυψη του ασύρματου σήματος είναι μεγαλύτερη από 50 μέτρα σε ένα ανοικτό περιβάλλον, και η θεωρητική ικανότητα είναι 40 επαφές.

 

Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σημείου εισόδου υποστήριξης
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σημείου εισόδου υποστήριξης για να εξασφαλίσει ότι οι χρήστες μπορούν να επιτύχουν τη μεγάλης απόστασης παροχή ηλεκτρικού ρεύματος χωρίς αλλαγή του αρχικού δικτύου δύναμης
Συγχρόνως, υποστηρίζει την εξωτερική εισαγωγή προσαρμοστών ΣΥΝΕΧΟΎΣ δύναμης 24V/1A, η οποία μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες καλωδίωσης των χρηστών στα διαφορετικά περιβάλλοντα.τα τελευταία νέα της εταιρείας για Zhibotong 750M διπλός-ταινία ταυτόχρονο όριο-τοποθετημένο AP522  1

Υποστηρίξεις δύο SSIDs
Υποστηρίζει δύο διαφορετικό SSIDs, ένα από τα οποία είναι ένα κρυμμένο SSID, και υποστηρίζει τη χωριστή διαχείριση SSIDs, όπως η διαχείριση αριθμού σύνδεσης χρηστών.

 

Υψηλό ποσοστό σύνδεσης
AP522 υιοθετεί πανκατευθυντική κεραία χαλκού κέρδους 5dbm τη μεγάλη, το υψηλότερο ασύρματο ποσοστό μπορεί να φθάσει σε 750Mbps.

 

Διαχείριση βελτιστοποίησης συστημάτων
Για τα προϊόντα σε οποιαδήποτε θέση στο δίκτυο, όλες τις παραμέτρους εργασίας όπως ο αριθμός καναλιών, η δύναμη, οι τοποθετήσεις SSID, το κ.λπ., μπορεί να ελέγξει όλο σε απευθείας σύνδεση APs, συμπεριλαμβανομένων των παραμέτρων διαμόρφωσης, των βελτιώσεων καινούριου ξεκινήματος, κ.λπ.
Συγχρόνως, υποστηρίζει επίσης το έλεγχο προσπέλασης για τις ασύρματες τελικές συσκευές, όπως ο περιορισμός του αριθμού χρηστών πρόσβασης και η απαγόρευση της πρόσβασης στις διευκρινισμένες διευθύνσεις της MAC.

 

Δικτύωση σημείου εισόδου υποστήριξης
Επομένως, προκειμένου να βελτιωθεί η εμπειρία Διαδικτύου, η αρχική λύση είναι το πρόβλημα της ανεπαρκούς κάλυψης δρομολόγησης, των ασταθών σημάτων γεφυρών, και της ανεπαρκούς ταχύτητας. Αυτή τη στιγμή, συνιστάται οι πελάτες που θέλουν να βελτιώσουν την εμπειρία το δίκτυο να επιλέγουν το διακόπτη σημείου εισόδου Zhibotong + την πύλη εναλλασσόμενου ρεύματος + ασύρματο AP ο τρόπος της δικτύωσης.

 

Κατάλληλες διαχείριση και συντήρηση
Ο κατάλληλος τρόπος, ο τρόπος «λεπτού AP», χρήστες μπορεί να χρησιμοποιήσει τη συγκεντρωμένη διαχείριση διαμόρφωσης του ελέγχου εναλλασσόμενου ρεύματος πυλών, συμπεριλαμβανομένου του AP αλλιώς, SSID, της διεύθυνσης IP, του καναλιού, του κωδικού πρόσβασης, της βελτίωσης, της αναστοιχειοθέτησης, του καινούριου ξεκινήματος, και των περιορισμών πρόσβασης πελατών, και άλλων λειτουργιών. Υποστηρίξτε τις λειτουργίες επικύρωσης και έγκρισης της σειράς πυλών Wifi
Υποστηρίξτε το κουμπί αναστοιχειοθέτησης αναστοιχειοθέτησης συστημάτων. Πιέστε και κρατήστε ότι το κουμπί αναστοιχειοθέτησης για 10 δευτερόλεπτα δηλώνει δύναμη-επάνω. Μετά από να απελευθερώσει, η συσκευή θα επιστρέψει στη διαμόρφωση προεπιλογής εργοστασίων. Το κρυμμένο σχέδιο αναστοιχειοθέτησης μειώνει τις αποτυχίες δικτύων που προκαλούνται από το ανθρώπινο misoperation.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας 5G ασύρματος δρομολογητής Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2019-2023 zbtlink.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.